Close sidebar
Close sidebar

Soarele i-a scos pe timisoreni din casa. O tanara mai curajoasa a facut si putina plaja in drum spre serviciu

S-au topit sub soare! Daca, saptamana trecuta, timisorenii au dat drumul la caldura, pe timpul noptii, ei bine, astazi parca nici aerul conditionat nu i-a racorit, la cele peste 30 de grade celsius, la umbra. In schimb, la munte, inca avem zapada pe saturate: peste un metru masoara stratul de omat. ##VIDEO2465##

,


DISTRIBUIE
acest articol

Cine sa mai inteleaga vremea? In aceeasi zi, avem trei anotimpuri. Daca in mijlocul primaverii, la Balea Lac, zapada e cat casa, cei din Banat si-ar fi dat jos si pielea de pe ei. Atat de cald le-a fost.

Oficial, s-au inregistrat 30 de grade celsius, insa la soare, mercurul a tasnit pana la limita caniculei. Cu limbile scoase de caldura, timisorenii au incercat sa se racoreasca asa cum au putut.



Domnisoara din imagine se grabea la serviciu, insa cum stia ca azi e ca vara, a impuscat doi iepuri deodata. In drum spre munca, s-a oprit sa faca plaja in parc.

Mi-am pus costumul de baie la mine, profit si eu de soare, nu stau mult, 15 minute ”, a declarant tanara.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro



In vestul tarii temperaturile au crescut in ultimele zile cu 15 si chiar 20 de grade Celsius. La Timisoara vara si-a intrat, in sfarsit, in drepturi. Iar cine nu s-a racorit cu storpii apei din fantana arteziana a putut s-o faca la o inghetata.


Nu va culcati pe-o ureche. Pregatiti-va umbrelele. Ne-o fi rasfatat soarele ca-n plina vara, dar de maine, in locul lui vom vedea doar nori negri si grei, aducatori de ploi. E reversul medaliei, dupa temperaturi neobisnuit de mari, spun meteorologii, care au ingalbenit aproape toata tara cu codul de furtuni. Pe langa vijelii, descarcarile electrice vor cutremura buna parte din Moldova, Dobrogea, Transilvania, Maramures si Muntenia.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI