Close sidebar
Close sidebar

Soarele strălucește în zodia Taurului începând cu 19 aprilie 2022. Cum sunt influențate zodiile

Soarele intră în zodia Taur pe 19 aprilie 2022, moment care aduce multă speranță și noi provocări pentru majoritatea oamenilor.

Alexandra Bercea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Acest fenomen astrologic va accelera anumite schimbări benefice pe care unii le-au început sub semnul întrebării. 

Soarele își schimbă zodia și strălucește în Taur începând cu 19 aprilie 2022

Din 19 aprilie până în 21 mai Soarele se află în semnul statornicului Taur.

Soarele reprezintă personalitatea noastră, precum și personajele masculine: tată și/sau partener.

Ce înseamnă Soare în Taur? Simț al valorilor și al proprietăților. Plăcere a valorilor și a proprietăților. Nevoia de interacțiune cu natura, într-un mod pasiv: contemplare a acesteia, sau într-unul activ: munca fizică. Unui nativ Taur nu îi este frică să își suflece mânecile, să își scuipe în palme și să se apuce de muncă, fie ea chiar și muncă brută.

Citeste si: Horoscop 19 aprilie 2022. Zi cu ghinion pentru două zodii. Nimic nu le merge așa cum și-au dorit!

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Taurul este cel mai „lumesc” semn al zodiacului și, într-un anume fel, cel mai simplu. Este foarte posibil ca unui nativ Taur să îi placă parfumurile, bijuteriile, mâncărurile, vinurile, dar acest lucru doar din plăcerea de a avea, de a simți la modul cel mai concret (văz, auz, miros, pipăit, simț tactil) și de a simți că are. Că posedă.

Taurul împreună cu Scorpionul realizează axa de bunuri/ proprietăți și posesivitate.

Dacă Scorpionul nu se dă în lături de la manipulări, șantaj și tot felul de manevre, Taurul se încăpățânează fără vreo urmă de subtilitate și zice un „nu” ferm, atunci când s-ar putea încerca atentarea la un lucru de-al lui.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

Deși Soarele reprezintă latura masculină, un Soare în Taur, prin pasivitate, prin plăcere, prin simțuri, are mai degrabă de-a face cu latura feminină. Drept pentru care, nu trebuie să ne mire foarte tare că imaginea de Symbolon corespunzătoare Soarelui în Taur este chiar Împărăteasa.

Cum sunt influențate zodiile

Berbec

 

Nativii zodiei berbec sunt vor învăța anumite lecții. Aceștia pot lua parte la tot felul de cursuri, vor mereu mai mult de la ei și visează să ajungă la un alt nivel! Devin mai ambițioși și nimic nu îi poate opri.

Taur

Taurii devin neînfricați și mai autoritari. Urmează o perioadă în care ai planuri multe, idei bune si ambiții, motiv pentru care cei din jur te vor vedea ca pe un lider.

Gemeni

Gemenii își fac noi planuri și sunt plini de energie și romantism în acest sens. Se îndrăgostesc foarte ușor, iubesc nebunește și simt că lumea se învârte în jurul lor, debordează de energie pozitivă.

Rac

Racul, ca si Taurul, iubeste mancarea… Deci nu este de mirare ca sezonul mijlocului de primavara cand Soarele este in Taur este perioada ta cea mai sociabila si deschisa din tot anul. Este timpul sa fii foarte aproape de prieteni, sa te bucuri de clipe de socializare, sa ai companie placuta la cina, sa mergi in natura dar nu singur ci cu prietenii sau aliantele acelea importante.

Leu

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Mijlocul primaverii este perioada in care cariera ta ajunge in lumina reflectoarelor, draga Leu! Este timpul sa dai vocatiei tale o analiza serioasa si sa iti revitalizezi sensul drumului viitor. Cine vrei sa fii in ochii lumii? Spre ce aspiri? Poti sa iti asumi responsabilitati profesionale mai mari acum pentru ca ai taria si vitalitatea necesare pentru a le sustine.

Fecioară

Varful primaverii este intotdeauna o perioada profund filozofica pentru tine, draga Fecioara, cand esti chemat sa redescoperi sensul si semnificatia vietii. Esti puternic conectat cu vibratia naturii asa cum este ea iar cand infloreste tu esti inclinat sa iti pui cele mai mari intrebari existentiale. De ce esti aici? Care este sensul si rostul a tot si toate? Soarele in Taur iti mai revigoreaza si aspecte ce tin de calatorie, educatie, publicare de materiale scrise, deci daca muncesti in aceste domenii este momentul tau sa iti arati calitatile, sa iti promovezi ideile si sa stralucesti!

Balanță

Aceasta este perioada cea mai sexy pentru tine din tot anul, draga Balanta. Primavara infloreste si tu simti dorinta sa te alaturi pasarilor si albinelor in chemarea pe care o lanseaza spre perechea lor si sa bei viata direct de la sursa ei! Varful primaverii este un timp excelent sa iti pui atentia constienta asupra relatiilor tale intime si abilitatii tale de a manifesta incredere si a te apropia suficient de mult de cineva incat sa te simti confortabil.

Scorpion

Varful primaverii este in totalitate despre relatii pentru tine, draga Scorpion, iar altii devin brusc centrul vietii tale. Zodia ta este in punctul opus Taurului si tu esti cu mult mai complicat, sexual si intens in comparatie cu simplitatea, senzualitatea si abordarea directa a sa… Este timpul din an in care ai de descoperit aceste calitati in altii si sa te bucuri cand partenerul iti aduce multa bucurie si vitalitate in viata, in muzica si in culori.

Săgetător

Varful primaverii este in totalitate despre a stabili un ritm zinc bun perntru tine si o rutina sanatoasa, draga Sagetator. Soarele in Taur te face sa te gandesti la cum iti poti folosi cel mai eficient abilitatile, sa iti consolidezi si simplifici viata de munca sau sa gasesti un job in care sa simti ca esti valoros.

Capricorn

Este timpul tau sa te joci. Chiar si un Capricorn rezervat ca tine nu poate sa reziste atmosferei oferite de varful primaverii cand natura este in inflorire totala si dragostea este in aer. Este ocazia ta din an sa absorbi atat de multa placere din viata precum doresti. Indragosteste-te, gateste, picteaza, fa gradinarit, joaca-te cu copiii, distreaza-te pentru numele lui Dumnezeu, Capricornule!

Vărsător

Soarele in Taur o data pe an inseamna casa si familie pentru tine, draga Varsator. In mod normal, tu esti o zodie sociabila si orientata spre exterior, dar aceasta perioada din an este pentru a-ti dedica timp sa fii singur, departe de cei din cercul social. 

Pești

Viata ta devine o colectie de activitati cand primavara este in punctul sau maxim in sezonul Taur, draga Pesti. Este perioada in care iesi din carapace, dornic sa cunosti oamerni, sa afli ce s-a mai intamplat si sa iti umpli plamanii cu aerul minunat al acestui anotimp! Daca functionezi intr-un mediu de invatare, este timpul sa iti consolidezi cunoasterea prin cursuri noi, examene noi. Daca muncesti in media, este un timp excelent sa iti comunici ideile.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI