Polițiștii l-au descoperit pe copil într-o stare groaznică: extrem de slăbit, murdar, flămând și exploatat prin muncă.

Tot bunica a sesizat autoritățile 

Incredibil este faptul că tot bunica a fost cea care a sunat la 112 și a anunțat dispariția băiatului. Motivul? Nu a fost mulțumită de banii pe care i-a primit de la cioban pentru nepotul său.

Polițiștii anunță că pe data de 12 decembrie, prin 112, au fost sesizați de dispariția unui minor de 13 ani din comuna Motoșeni.

Cazul a fost sesizat chiar de bunica băiatului, care se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Bunica și-a recunoscut fapta

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Bătrâna a fost audiată, moment în care a recunoscut că și-a vândut nepotul unui cioban din comuna Coroiești, județul Vaslui, potrivit vremeanoua.ro.

Ciobanul a oferit o capră și câțiva lei în schimbul copilului

În momentul în care a fost găsit, copilul era beat, murdar și muncit până la epuizare, potrivit autorităților. În schimbul minorului, ciobanul i-a oferit femeii o capră și câțiva lei. Deși în primă fază s-au înțeles la „preț”, femeia s-a răzgândit ulterior și i-ar fi cerut bărbatului mai mulți bani, acesta din urmă refuzând.

Bunica l-a șantajat apoi spunându-i că va anunța poliția că el i-a furat copilul. În acest fel au aflat și autoritățile care a fost soarta copilului.

Citeste si: Maria, o fetiţă de 8 ani din Suceava, nevăzătoare, a murit după ce a căzut pe scările şcolii

Citeste si: Mamă și fiică, moarte în Italia într-un accident rutier. Rudele au fost de acord cu donarea organelor

Citeste si: Trei tineri care s-au rătăcit după ce au mers cu ATV-urile într-o zonă greu accesibilă din Munții Semenic au fost salvați de jandarmi

Surse apropiate anchetei spun că minorul vândut la stână a fost preluat de specialiștii din cadrul DGASPC Bacău. Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele bunicii dar și a ciobanului care a cumpărat minorul. Cei doi sunt cercetați pentru rele tratamente aplicate minorului și vor da explicații pentru faptele comise.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si