Părinții refuză să-și mai lase copiii în parc de teama infecțiilor și a mirosului insuportabil. Șobolanii se plimbă liberi pe trotuar și chiar intră în bloc.

Citește și: Un bărbat și-a făcut singur trecere de pietoni în fața magazinului. Motivul este incredibil

Șobolanii au invadat un cartier din Târgu-Mureș

"Nu se poate aşa ceva! Sunt şobolani! Sunt foarte mari şi periculoşi.

Dacă muşcă un copil, ce se intâmplă? Adică mie nu-mi convine. Dacă îi convine domnului primar sau celor din administraţia publică, să-i ia, să-i ducă, să-i crească, treaba lor.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Eu nu vreau să îi văd în preajma copilului meu", a spus o femeie.

Citește și: EXCLUSIV: Stațiunea Costinești, în pericol de închidere/ Antreprenor turism: ”Dacă îi iei Costineștiului acest titlu, îi iei șansa la dezvoltare”

Autoritățile locale au anunțat că deratizarea a început în urmă cu două zile, după ce ultima deratizare a fost făcută în 2021.

Ce spun autoritățile

"S-au amplasat până în prezent în jur de 7.500 de capcane pentru șobolani. Vor fi în jur de 15.000. În felul acesta, se vor elimina practic aceste rozătoare care au apărut sau apar, în general, în perioada asta de primăvară", a precizat Florian Moldovan, director Agenţia Domeniului Public. 

Citește și: Turiști americani, dezamăgiți de Transfăgărășan: ” Așa de mult gunoi”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si