Parcursul bun al dinamoviștilor de la începutul returului nu pare să îl impresioneze deloc pe patronul lui FCSB. Drept dovadă, în urmă cu câteva zile, Gigi Becali a comentat din nou șansele ”câinilor” antrenați de Mircea Rednic de a ajunge în play-off-ul Ligii 1, totul la nivel de ironie.

Mai mult, latifundiarul este atât de sigur pe el, încât, a făcut și o promisiune publică, în cazul în care echipa din Șos.

Ștefan cel Mare va  reuși minunea în ultimele etape.

Citeste si: Descoperire neașteptată într-un cimitir din Giurgiu

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Au băut în jacuzzi până au uitat de ei. Ce s-a întâmplat la scurt timp a fost surprins de camera de supraveghere

Citeste si: Un tânăr de 27 de ani din Constanța a fost ARESTAT de polițiști! E incredibil ce le făcea femeilor în CIMITIR! Mai multe femei din oraș au pățit-o!

 

Gigi Becali a dat o declarație șoc despre Dinamo! ” Duminică o să li se termine visul”

Gigi Becali a dat o declarație șoc despre Dinamo! ”Așa râmâne! Dacă Dinamo se califică, merg la Universitate și mă dezbrac! Dinamo nu mai are nicio șansă la play-off. Nici în vis nu trebuie să se gândească că e posibil.

Dinamo visează până la meciul cu Botoșani. Duminică o să li se termine visul, pentru că la Botoșani sunt prietenii mei.

E adevărat că meciurile cu Dinamo sunt spectaculoase, dar pe mine nu mă interesează emoția și spectacolul cu Dinamo

Șansele noastre la titlu se micșorează dacă intră Dinamo în play-off. În primul meci din play-off nu aș avea emoții, dar în retur, pe finalul play-off-ului e de ajuns să spună un jucător în vestiar: ”Ce, vreți să ia Steaua campionatul?””, ”, a declarat Gigi Becali la Pro x.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si