Informațiile referitoare la moartea Alexandrei Măceșanu sunt din ce în ce mai macabre în ultima perioadă. Dacă  inițial, s-a mers pe speranța că adolescenta de 15 ani ar fi încă în viață, veștile din anchetă par să fie exact invers.

Alexandra a lăsat amprente în casa criminalului

Surse din caz au dezvăluit la România TV că Gheorghe Dincă ar fi supus-o unor chinuri cumplite pe fată, exact ca un monstru.

”Un fragment din maxilarul Alexandrei Măceşanu a fost găsit în butoiul în care Gheorghe Dincă spune că ar fi ars-o pe Alexandra” susțin jurnaliștii postului TV amintit. Mai mult, în același material, se vorbește și despre bucăți de piele ale tinerei care ar fi fost depistate în mașina criminalului din Caracal, dar și amprentele ei pe obiecte din casa grozei!

Citeste si: Avocatul lui Dincă, dezvăluiri despre audierea făcută de către profilierii FBI: "A avut şi momente de regret. Nu des, dar mai plânge"

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Ultima oră! Decizia luată de mama Alexandrei Măceșanu! Puțini se așteptau să facă asta peste doar câteva zile

Citeste si: Ultima oră! Decizia luată de mama Alexandrei Măceșanu! Puțini se așteptau să facă asta peste doar câteva zile

Alexandra a fost arsă cu adevărat în butoi de Gheorghe Dincă? ” Este greu pentru părinți să afle astfel de lucruri”  

Detaliile care ies la iveală în anchetă accentuează ideea că fata a fost ucisă și nicidecum că ar fi fost plasată proxeneților din Italia. ” Nu mai este în viață! Aceasta este realitatea. Toate indiciile duc la o crimă cu sânge rece, doar s-au găsit și fragmente din gura ei în butoi”, au spus persoane din caz.

Aceleași persoane specifică destul de clar că Alexandra a fost arsă cu adevărat în butoi de Dincă. ”Este greu pentru părinți să afle astfel de lucruri, dar le trebuie spuse. De pildă, la ultimele analize, bucăți din mandibulă au fost găsite în recipientul în care săraca fată și-a găsit sfârșitul”, au povestit surse din dosar pentru România TV. În plus, ele au menționat și modul în care adolescenta a încetat din viață, și anume, prin lovire și strangulare.

Foto Inquam/ Bogdan Dănescu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si