Fostii parteneri de afaceri il acuza ca Adi Ilie a bagat banii din afacerea cu eoliene extrem de repede in conturile proprii si acum i-au facut plangere penala pentru inselaciune si delapidare.

Suma la care se face referire este de 1.470.000 de euro. "Aceasta suma a reprezentat un imprumut catre trei societati in care Adrian Ilie detinea calitatea de asociat exclusiv cu destinatia de dezvolatre a unui proiect de energie alternativa.

Proiectul nu a mai fost realizat, dar banii din firma au disparut. Ajunsi la insolventa, partenerii de afaceri ai lui Adrian Ilie au verificat conturile si au vazut cum banii s-au scurs in conturile unor spanioli fara nicio legatura cu proiectul. Iar asta nu a fost tot... Suma de 1.470.000 de euro nu s-a mai regasit dupa aproape trei luni. De asemenea chiar si Adrian Ilie, se vede din extrasele de cont, a scos bani zyilnic de la ATM, cate 4.000 de lei", a declarat Florin Tarnovean, avocatul reclamantilor.

Ceilalti actionari ai firmei il acuza acum pe Adrian Ilie de fals, imselaciune si delapidare si vor sa mearga cu acuzatiile si la procuror.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si