Close sidebar
Close sidebar

Șoc la nuntă: toată lumea aștepta să intre mireasa, dar au apărut 6 femei însărcinate! “El este tatăl”

Un influencer nigerian a provocat agitație la nunta unor VIP-uri locale după ce a apărut însoțit de șase femei însărcinate despre care el susține că îi poartă toată copiii lui.

Razvan Ilie,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Celebrul influencer nigerian „Pretty Mike”, pe numele său întreg Mike Eze-Nwalie Nwogu, a uimit oaspeții la o nuntă de celebrități, sosind cu șase femei însărcinate în ultimul trimestru de sarcină.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, mesaj alarmant: Pandemia este total scăpată de sub control

Cele șase femei însărcinate, moment viral pe Internet

Nigerianul i-a informat pe toți invitații că așteaptă șase copii, câte unul de la fiecare iubită. „Pretty Mike” a împărtășit fotografiile către cei 300.000 de followeri ai săi de pe Instagram.

După cum puteți vedea mai jos nigerianul a apărut înconjurat de șase femei frumoase îmbrăcate în ținute argintii etalându-și toate cu mândria sarcina.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

„Pretty Mike și cele șase viitoare mame ale copiilor săi”, a scris nigerianul pe Instagram

„Pretty Mike și cele șase viitoare mame ale copiilor săi”, a subtitrat el în weekend, adăugând: „Fără niciun trucaj de film, trăim doar cea mai bună viață”.

Apoi a terminat adăugând un șir de hashtag-uri pe care scria „#HappyHome”, „#Familyiseverything” și „#babybum”.

Pretty Mike este renumit pentru stilul său de viață gen „playboy”

Pretty Mike este renumit pentru stilul său de viață gen „playboy” și, în postările anterioare, spunea că vrea să aibă cel puțin cinci soții, potrivit News.com.au.

Pretty Mike a venit la o petrecere cu mai multe femei în lesă

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI