Momente grele pentru Monica Melencu. Femeia care și-a pierdut copila de mai bine de cinci luni este, acum, pusă la zid și de autorități! Drept dovadă, săptămâna trecută a fost informată că va fi amendată cu 5000 de lei, întrucât, s-ar fi sustras recoltării de noi probe ADN.

Drept dovadă, vineri, jandarmii care au mers să îi pună în mână mamei Luizei Melencu un mandat de aducere la DIICOT pentru obținirea acestor probe au avut parte de un adevărat scandal în fața casei femeii.

După discuții dure și lacrimi, acesteia i s-a făcut rău și a fost dusă cu ambulanța la Spitalul de Urgență din Craiova,  unde a stat internată până sâmbătă de dimineață.

"Pacienta a fost eliberată la domiciliu, durerile precordiale au cedat în cursul nopţii, iar analizele în departamentul de urgenţă au prezentat valori normale, astfel că nu mai exista vreun risc de stări de rău în cazul ei", a spus Cristina Geormăneanu, reprezentantul spitalului din Craiova.

Mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru. ”C onsultul a fost unul în limite normale, însă s-au evidenţiat ca amprentă a stresului cumulat în această perioadă”

Pe de altă parte, situația nu este chiar atât de roz în cazul femeii, fiindcă, pe timpul spitalizării, mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru. Iar în urma investigațiilor preliminare, doctorii au recomandat  și vizita la psiholog: "În cursul zilei de vineri, Monica Melencu  fost văzută de un specialist în psihiatrie.

La pacientă consultul a fost unul în limite normale, însă s-au evidenţiat ca amprentă a stresului cumulat în această perioadă. Sindrom anxios si recomandarea de consiliere psihologică”, a mai spus purtătorul de cuvânt al Spitalului de Urgenţă Craiova, Cristina Geormăneanu.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu e sigură că fiica ei e în viață! Detaliul pe care nu l-a observat nimeni până acum: „Fata mea avea un lănțișor și...”

Citeste si: Legătura incredibilă dintre Alexandra Măceșanu, Luiza Melencu și Adriana Fieraru! Cele trei fete au în comun prenumele Mihaela

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu și mama adolescentei, internați de urgență! Anunțul medicilor

Mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru! Când va merge însă și la Institutul de Criminalistică?

După ce mama Luizei Melencu a ajuns la psihiatru, situația s-a schimbat un pic. Astfel, femeia a declarat că a fost convinsă de avocat să meargă la Bucureşti şi să se supună recoltării de probe, iar tot acest lucru se va întâmpla în cursul zilei de luni, în jurul orei 10 dimineața. 

Ea va veni la INC (Institutul de Criminalistică din cadrul Poliție Române), însoțită de Tonel Pop, și va urma toți pașii indicați de lege. ”Sper ca de data aceasta, să fie totul în regulă”, a spus Monica Melencu în fața jurnaliștilor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si