Dan Petrescu

Situatia de la CFR Cluj sta pe un butoi de pulbere! Suporterii echipei nu il mai au la inima pe Dan Petrescu, pe care l-au huidut la finalul meciului cu Astra de acum cateva zile!

CFR Cluj a pierdut prima pozitie in clasament dupa remiza cu formatia giurgiuveana si, astfel, spiritile s-au inflamat serios in Gruia! Mai mult, explicatia pe care tehncianul Dan Petrescu a incercat sa o dea dupa meci a pus si mai tare paie pe foc!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Dan Petrescu

“Nu s-a intamplat nimic. Singura ocazie avuta de Astra a fost gol. Am jucat slab prima repriza. Astra a fost foarte bine organizata. Erau numai fundasi pe teren si mi-a fost greu. Am schimbat la pauza. Am jucat cu doua varfuri. Puteam face 2-0 si inchideam meciul.

O greseala de-a noastra a adus egalarea. Avem 11 victorii si 4 egaluri pe teren propriu. Nici Real Madrid nu are asemenea peformanţe acasa. Noi vrem sa castigam, dar mai sunt si meciuri de acest gen. Totusi, sunt unii suporteri care vin la meci care poate sunt prieteni cu fostii antrenori si de aceea, scandeaza impotriva noastra! Asta e…pe stadion, fiecare poate sa faca orice vrea”, a spus Petrescu, conform DigiSport.

CFR Cluj

Dan Petrescu a cazut in dizgratie la Cluj! Suporterii il acuza de joc dublu

Din pacate, Dan Petrescu a cazut in disgratie la Cluj nu doar din cauza acestui rezultat! Fanii i-au spus tehnicianului… ”poti sa pleci”, dupa ce, in ultima perioada, s-au tot vehiculat informatii

conform carora antrenorul ar vrea sa paraseasca echipa pentru banii multi veniti de la o formatie din China! De aici si supararea suporterilor, care doresc stabilitate si, fireste, castigarea campionatului!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si