Pe 10 iulie, Radu Mazăre și Roxana Mihalache și-au unit destinele în Penitenciarul Rahova, acolo unde fostul edil al Constanței este încarcerat după ce a fost predate de autoritățile din Madagascar.

Ceremonia a început pe la orele 14.00 și a fost una restrânsă, doar familia fiind prezentă la eveniment. În mod surprinzător, deși cununia este un motiv de bucurie, indiferent în ce circumstanțe s-ar realiza ea, în libertate sau în arest, în cazul acesta, starea de spirit a proapeților însurăței a fost una sumbră.

Drept dovadă, la două ore după ce i-a spus ”Da” lui Mazăre în fața Ofițerului Stării Civile, Roxana a ieșit supărată pe poarta pușcăriei și a refuzat să dea prea multe detalii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Radu Mazăre scapă de arestul preventiv într-un dosar

Citeste si: Fosta iubită a lui Radu Mazăre a fost în fruntea Ministerului de Interne doar câteva zile! Crimele de la Caracal au blocat ascensiunea Elenei Voinea!

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Cine este celebra cântăreață blondă care a fost agresată de politicieni la un chef pe Insula Belina? În fieful lui Liviu Dragnea ar fi fost traficate fete după modelul Caracal

Radu Mazăre s-a însurat...supărat

De aici, și discuțiile care au urmat conform cărora Roxana și Radu Mazăre s-ar fi certat în închisoare, iar atunci femeia a luat decizia să plece spre casă. Totuși, ea nu avea să confirme conflictual, ci a avut o altă variantă, suținută de apropiați. ”Nu vreau să mai spun nimic, Radu este supărat. Vă dați seama că situația nu este deloc ușoară. E nevinovat”, s-ar fi destăinut tânăra, care a explicat că nu va exista nici noaptea nunții în camera specială ”rezervată” deținuților.

Radu Mazăre nu a reușit să consume noaptea nunții! ”N u are dreptul să se bucure, la fel că alți deținuți, de cameră conjugală”  

Surprinzător, nici după patru luni și jumătate, Radu Mazăre nu a reușit să consume noaptea nunții cu soția sa, Roxana, mai mult, surse din preajma fostului politician susțin că el nici nu va avea parte deocamdată de cele 48 de ore de amor cu soția, întrucât legea nu îi permite acest lucru. "Mazăre este anchetat în alt dosar și din acest motiv, nu are dreptul să se bucure, la fel că alți deținuți, de cameră conjugală.

Cum lucrurile au fost stricte în cazul sau și nu s-a ajuns la niciun fel de concesie, ex-edilul a fost nevoit să respecte regulile și să le accepte", au povestit surse de la fața locului.

Cum s-a îmbrăcat soția lui Radu Mazăre la nuntă

Radu Mazăre nu a reușit să consume noaptea nunții cu soția sa, însă s-a putut bucura de imaginea ei superbă la cununie. Roxana a venit la Penitenciarul Rahova, îmbrăcată într-o rochie vaporoasă, deschisă la culoare. Alături de ea s-a prezentat și Răducu Mazăre, fiul fostului edil al Constanței, care a fost și cel care a transmis prima declarație în legătură cu nunta tatălui lui. "Casă de piatră şi multă fericire.(...) Am venit doar noi (n.r. nu a adus nimic)", a spus Radu Mazăre, fiul fostului primar al Constanţei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si