Femeia stătea în zăpadă şi părea aproape îngheţată, așa că bărbatul a sunat la 112, iar la faţa locului a sosit un echipaj medical care a transportat-o pe aceasta la Unitatea de Primire Urgenţe (UPU) a Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi. „Pacienta în vârstă de 70 de ani a ajuns în UPU după ce un trecător i-a semnalat prezenţa în faţa unui bloc. Aceasta era hipotermică, cu o temperatură a corpului de 31 de grade, şi confuză.

După ce am tratat-o, am chemat poliţia pentru a o identifica şi am solicitat să fie dirijată către Spitalul Socola pentru că avea semne ale demenţei“, a precizat profesorul Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU-SMURD.

Femeia prezenta hipotermie severă şi o stare de confuzie. După ce a fost resuscitată, a fost transferată la Spitalul de Psihiatrie Socola. Nu se ştie dacă femeia fusese diagnosticată de mai multă vreme cu o boală psihică.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si