Dupa deceptia suferita la Campionatul Mondial din Rusia, acolo unde Brazilia a fost eliminata de Belgia (1-2) in “sferturi”, o alta problema a mai aparut pentru jucatorul Taison Barcellos Freda.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Mama mijlocasului de la Sahtior, Rosangela Barcellos Freda, a trait clipe de groaza, fiind rapita in Pelotas, statul Rio Grande do Sul de patru indivizi care au coborat cu masti pe ochi dintr-o masina si luata pe sus, culmea, chiar din fata casei.

Citeste si: Presedinta Croatiei a facut senzatie la finala Campionatului Mondial de fotbal! Cum arata sotul ei si cu ce se ocupa

Foto Facebook

Mama lui Taison, sechestrata de patru indivizi! Cum a raspuns politia

Desi femeia nu era singura, rudele au privit socate si neajutorate cum rapitorii demareaza in tromba si dusi au fost. Din fericire politia s-a mobilizat  imediat si a pornit in cautarea infractorilor, care s-au ascuns intr-o casa de langa Monte Bonito.

Dupa o ora, actiunea oamenilor legii a fost un succes! Ei i-au gasit pe atacatori si i-au arestat, un al cincilea complice reusind sa fuga.

In casa rapitorilor au fost gasite un revolver, o pusca, cocaina si marijuana. Mama lui Taison a fost eliberata imediat din garajul unde era tinuta legata cu mainile la spate si adusa acasa. Din fericire, femeia nu avut rani, a ramas doar cu trauma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si