Imediat, polițiștii de la Măgurele s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant, se afla cadavrul unei persoane.

Citeste si: Bogdan Mocanu a fost eliminat de la Puterea Dragostei

Citeste si: VIDEO| Africa de lângă București

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Alexandra: poveste de filme horror

Citeste si: O altă fată din Caracal a dispărut în 1999 după ce a luat o mașină la ocazie

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov a constituit, de urgență, o echipă operativă de lucru, formată din ofiteri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, polițiști criminaliști, grupa operativă împreună cu șeful Poliției orașului Măgurele, polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și alte forțe operative, și a dispus deplasarea, de îndată, la fața locului, pentru efectuarea de verificări și investigații.

De asemenea, a fost anunțat procurorul de caz de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Ilfov, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, în vederea deplasării la fața locului, pentru activități specifice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si