Corpul tânărului a fost văzut de o femeie care traversa calea ferată din zonă, aceasta a cerut ajutorul trecătorilor. 

Pe trupul neînsuflețit al victimei existau urme de violență, iar martorii susțin că acesta ar fi un om al străzii. Chemați să investigheze, polițiștii au găsit în apropiere un bărbat de 54 de ani, care prezenta de asemenea, urme de răni pe corp. 

Citeste si: VIDEO| Fostul jurnalist Florin Rusu a fost găsit spânzurat în garaj

Ce spun oamenii legii

„Pe parcursul cercetorilor a mai fost identificată o persoană care prezenta leziuni, aceasta fiind trasportată la o unitate medicală ”, a declarat Florin Popa din cadrul Poliției Argeș.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bărbatul de 54 de ani le-a povestit anchetatorilor că el și bărbatul găsit mort ar fi fost bătuți în noaptea respectivă de patru persoane necunoscute. Scandalul s-ar fi auzit și la oamenii care locuiesc în zonă.

Citeste si: O româncă a născut, apoi și-a băgat copilul în pungă. Imediat a sunat la 112: „N-am făcut o crimă”

Cine este principalul suspect

Anchetatorii nu exclud varianta ca cei doi să se fi bătut între ei. Bărbatul de 54 de ani va fi audiat după externare, acesta a mai fost internat și săptămâna trecută, tot cu urme de lovituri pe corp.

Citeste si: Crimă înfiorătoare în Italia: Și-au sedat mama și au ucis-o în somn. Fetele vor sa socoteală justiției italiene


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si