Cornel Gales si-a iubit mult sotia, insa, de-a lungul vietii, nu s-a sfiit sa ii faca o serie de farse care au pus-o intr-o situatie dificila pe Ileana Ciuculete! Una dintre ele, poate si cea mai dura, a fost “regizata” de barbat chiar in 2016, de onomastica de Sf. Constatin si Elena.

Citeste si:
Cornel Gales “face legea” in cimitir! Angajatii curata zilnic mormantul Ilenei Ciuculete!

Gales in combinatie cu Catalin Maruta au organizat atunci o cina la un select restaurant din Capitala, special pentru …Ileana, plin de surprize neplacute! In atari conditii, in loc sa se bucure de o seara minunata in compania sotului, solista a trait clipe de groaza. Prima data cand s-a enervat a fost atunci cand i s-a servit la masa gorgonzola cu ardei iute in exces, moment in care ea s-a plans ca parca i-a luat gura foc si l-a certat pe ospatar. Lucurile nu s-au oprit insa aici, fiindca, dupa ce a comandat un vin la temperatura camerei, acelasi ospatar i-a adus pahare pline cu gheata si o sticla de licoare bahica de la frigider! “Mai baiatule, tu faci totul numai impotriva mea”, s-a enervat cantareata pe cel care o servea, apoi, cu greu a putut fi calmata.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Pentru ca situatia sa se “linisteasca”, Gales s-a dus in bucatarie, sa fie el cel care prepara, cu mana lui, cel de al doilea fel de mancare…o reteta speciala de  paste Arrabiata buongiorno chinezesti, iuti, peste care, cu ajutorul lui Maruta, a “asezonat”  viermi si lipitori aduse din India!!!

Mancarea a avut efectul dorit de organizatorii farsei, caci atunci cand i-a pus farfuria in fata, Ciuculete a inceput sa tipe si sa spuna ca pastele au viermi! Disperata, s-a ridicat de la masa, a luat suportul de sticle si

a vomitat in el. “Hai acasa, tati”, i-a spus apoi printre lacrimi sotului, care, conform planului stabilit cu Maruta, a inceput sa se certe cu ospatarul, ba chiar, pentru o mai buna impresie, l-a si taiat la mana! Situatia s-a inrautatit si s-a ajuns pana aproape de bataie intre Cornel si angajatul restaurantului, lucru care i-a facut si mai rau cantaretei!Disperata, i-a cerut barbatului ei sa plece de acolo si sa se incheie cosmarul ce dura de vreo ora si jumatate.

Pana la urma, vazand in ce stare de neliniste se afla artista si cat efect a avut farsa, echipa emisiunii moderate de Maruta si-a facut aparitia si a pus capat corvoadei lui Ciuculete. “Cum ati putut sa imi faceti asta de ziua mea, va omor cu mana mea”, a mai avut putere sa spuna cantareata, ca pe urma, incet, incet, sa isi revina si sa se amuze de situatie. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si