Potrivit ultimelor date din anchetă, în apartamentul închiriat de olandez, în sectorul 2 din București, s-au găsit probe potrivit cărora bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu o altă persoană decât fetiţa pe care ar fi ucis-o!

Noi detalii socante in cazul copilei din Dambovita, găsită moartă după mai bine de 48 de ore de căutari. Se pare că micuta a fost ucisă la o jumatate de ora de la disparitie.

Principalul suspect este un cetatean olandez, care ar fi părăsit România.

Citeste si: VIDEO| Cazul fetei ucise în Dâmbovița. Imagini cu copila în mașina suspectului olandez

Ultimele imagini cu copila de 11 ani in viata o surprind pe traseul obisnuit de la scoala spre casa, dupa care dispare pur si simplu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Fetita, data disparuta vineri, a fost gasita dupa 48 de ore de cautari cu elicoptere, caini de urma si un numar impresionant de politisti, dar si simpli cetateni. Din pacate, a fost prea tarziu. Familia a presimtit de la inceput ca ceva rau s-a intamplat, iar Adriana a cazut pe mana unui rau-voitor.

Citeste si: Criminalul fetiței din Dâmbovița a fugit din țară! Detalii din anchetă

În apartamentul închiriat de bărbat s-au găsit probe potrivit cătora bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu o altă persoană decât fetiţa, potrivit cancan.ro.

Olandezul a plecat din România sâmbătă, 21 septembrie. Bărbatul a fost filmat pe camerele de supraveghere îmbarcându-se în cursa Bucureşti-Amsterdam.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si