Close sidebar
Close sidebar

Șocant! Ce s-a descoperit în apartamentul închiriat de olandezul care ar fi ucis fetița de 11 ani, din Dâmbovița

Anchetatorii sunt șocați de descoperirea făcută în apartamentul olandezului bănuit că ar fi ucis fetița de 11 din Dâmbovița.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit ultimelor date din anchetă, în apartamentul închiriat de olandez, în sectorul 2 din București, s-au găsit probe potrivit cărora bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu o altă persoană decât fetiţa pe care ar fi ucis-o!

Noi detalii socante in cazul copilei din Dambovita, găsită moartă după mai bine de 48 de ore de căutari. Se pare că micuta a fost ucisă la o jumatate de ora de la disparitie. Principalul suspect este un cetatean olandez, care ar fi părăsit România.

Citeste si: VIDEO| Cazul fetei ucise în Dâmbovița. Imagini cu copila în mașina suspectului olandez

Ultimele imagini cu copila de 11 ani in viata o surprind pe traseul obisnuit de la scoala spre casa, dupa care dispare pur si simplu.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Fetita, data disparuta vineri, a fost gasita dupa 48 de ore de cautari cu elicoptere, caini de urma si un numar impresionant de politisti, dar si simpli cetateni. Din pacate, a fost prea tarziu. Familia a presimtit de la inceput ca ceva rau s-a intamplat, iar Adriana a cazut pe mana unui rau-voitor.

Citeste si: Criminalul fetiței din Dâmbovița a fugit din țară! Detalii din anchetă

În apartamentul închiriat de bărbat s-au găsit probe potrivit cătora bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu o altă persoană decât fetiţa, potrivit cancan.ro.

Olandezul a plecat din România sâmbătă, 21 septembrie. Bărbatul a fost filmat pe camerele de supraveghere îmbarcându-se în cursa Bucureşti-Amsterdam.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI