Close sidebar
Close sidebar

ȘOCANT!  Cum a băgat-o criminalul în casă pe Alexandra! ”I-a dat un pumn și fata și-a pierdut cunoștința timp de 20 de minute!”

Criminalul din Caracal a agresat-o pe Alexandra înainte de a o băga în casa groazei

C.I.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Gheorghe Dincă, omul care a șocat o Românie întreagă, prin cruzimea faptelor sale, le-a spus anchetatorilor tot ce s-a întâmplat cu fetele pe care le-a omorât.

Bogdan Alexandru, cel care îl apără din oficiu pe Dincă, avea să povestească, surprinzător, cu lux de amănunte, felul în care bărbatul, în vârstă de 66 de ani, a ucis-o  pe Alexandra.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Război în plină desfășurare! Atacul aerian s-a soldat cu circa 100 de victime!

Citeste si: Cumpănașu, siderat când a auzit de drepturile criminalului: "L-a torturat cineva? L-a schingiuit cum a făcut el cu fetele alea?"

Citeste si: Minora de 13 ani din Alba Iulia dată dispărută de familie, găsită lângă Blaj

Criminalul din Caracal a bătut-o pe Alexandra! ” A rămas nemișcată pe bancheta din spatele autoturismului”   

Conform declarațiilor făcute de avocat, criminalul din Caracal a bătut-o pe Alexandra și abia pe urmă a băgat-o în imobilul groazei!  "Gheorghe Dincă i-a făcut avansuri sexuale, iar ea nu a vrut să răspundă pozitiv. Clientul meu mi-a spus că a încercat să o ademenească, să îi dea bani, însă adolescenta nu a dorit să marșeze pe nimic.

La un moment dat, pe fondul discuțiilor și, nervos, el a oprit mașina. S-a dat jos și a mers spre ea, a deschis portiera și a agresat-o fizic. Dincă i-a dat pumn și fata și-a pierdut cunoștința timp de 20 de minute. A rămas nemișcată pe bancheta din spatele autoturismului fără vlagă! După clipe de panică, bărbatul a pornit spre locuința lui, a cărat-o pe brațe în casă, în dormitorul lui, care dădea dintr-o terasă și, în câteva ore, a omorât-o", a explicat Bogdan Alexandru la România TV.

Forto Inquam/Bogdan Danescu

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI