Gheorghe Dinca, monstrul din Caracal care ar fi omorât două tinere din localitate cu o bestialitate incredibilă, a zâmbit în timp ce cobora scările Tribunalului Dolj, după ce a aflat că a fost arestat preventiv. Imaginile au fost surprinse de fotograful Bogdan Dănescu, pentru agenția InquamPhotos.

Inițial, bărbatul nu și-a recunoscut faptele, ba chiar a spus instanței că nu le cunoaște pe cele două tinere, Alexandra și Luiza.

Citeste si: Cum arăta criminalul din Caracal când era mai tânăr! S-a schimbat enorm între timp!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Gest emoționant al ansamblului popular în care dansa Alexandra Măceșanu: ”În amintirea ei!”

Citeste si: Carmen Harra, premoniție incredibilă, după dezastrul petrecut la Caracal: ”2019 va intra în istorie”

Criminalul din Caracal a zâmbit la tribunal! ”P oate să fie una chiar o reacție de frică”

Gabriela Groza, doctor în psihologie criminală, a spus pentru Digi24 că, dacă se confirmă informațiile de până acum, se conturează „profilul unui psihopat”.

”De foarte puține ori, mai ales criminalii periculoși, recunosc săvârșirea faptelor din primele zile. De obicei ajung să facă asta atunci când sunt atât de multe dovezi împotriva lor încât li se pare mai important eventual să se laude cu ce au făcut sau să mai impresioneze pe cineva, chiar din anchetă, decât nevinovăția lor. Cred că la acest moment, acest domn consideră că poate fi considerat de alții nevinovat și încearcă să se apere așa cum știe și așa cum poate”, a explicat Gabriela Groza, întrebată de ce spune Gheorghe Dincă, potrivit primelor declarații, că este

nevinovat.

Gabriela Groza  a explicat și de ce criminalul din Caracal a zâmbit la tribunal. ”Acel zâmbet nu înseamnă neapărat ignoranță, poate să însemne și asta, însă această reacție poate să fie una de superioritate, poate să fie una chiar de frică. Este greu de rupt așa din context”, a conchis specialistul pentru Digi 24.

Sursă foto Inquam/Bogdan Danescu

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si