„E momentul unei perioade cumplite de închidere și de deschidere a alteia. Am trăit cu speranța și eu și vărul meu, soția lui și toți cei care suntem în familie, că trăiește. Iar incompetența unor oameni ai statului ne-a făcut să credem că poate trăiește. Din păcate, se pare că nu. Nu s-a găsit corpul, nu exista probă biologică, în afară de firele de păr și banda adezivă, dar așteptăm acum ultimele teste ADN cu prelevare de la părinți și de pe oase, pentru certitudinea de 100%”, a spus Alexandru Cumpănașu.

„Am ascultat ce vorbeați de modul de operare. A sunat-o și pe mama Alexandrei joi, dar a mai sunat un alt bărbat, după ce a fost arestat acesta, la 7:30. Nu putea spune verișoara dacă e același, pentru că era foarte tulburată, dar în același sens, că fata e bine și să-și vadă de treabă”, a spus unchiul adolescentei.

Citeste si: Unchiul Alexandrei, fata ucisă de criminalul din Caracal: „A mai sunat un alt bărbat!”

Citeste si: S-a modificat legea! Ce se va întâmpla de acum când suni la 112

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Citeste si: Primele declarații ale criminalului după ce a recunoscut ambele crime

Citeste si: Imagini din casa groazei. Uite cum arăta locuința criminalului Gheorghe Dincă

„Chiar vineri dimineață la 7.30, iar el la 6 a fost reținut”, a subliniat el. Întrebat dacă poate fi vorba de complici în acest caz, el a spus că „e deja o speculație”.

„Nu mi-a spus nicio autoritate. Ori e un descreierat care a vrut să se joace cu mințile unor oameni în durere, ori sunt complici. Ca părere personală, sunt convins că nu a fost singur”, a mai completat Cumpănașu.

Mama Alexandrei a fost sunată joi, la circa două ore după ce adolescenta a sunat de trei ori la 112 pentru a spune că a fost sechestrată și violată, de un bărbat despre care se crede că a fost Gheorghe Dincă. Bărbat s-a recomandat drept „ginere” și că urmează ca fata să plece în Belgia.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si