În urmă cu trei zile, România a fost zguduită de o crimă terbilă. Fostul dezvoltator imobiliar brașovean, Dan Cămârzan, şi-a ucis bunica în vârstă de 93 de ani, cu sânge rece, pe motiv că el este ”alesul lui Dumnezeu și face dreptate”!

Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, se afla în casa din Stupini în care locuia împreună cu sora, mama şi bunica sa, în momentul în care a izbucnit un scandal între el şi femeia nonagenară.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Luni dimineaţa, inculpatul Cămârzan Dan a avut un conflict spontan cu bunica maternă, în locuinţa comună. Urmare a acestui conflict, a proiectat-o la pământ, i-a comprimat pieptul, gâtul şi căile respiratorii, moartea fiind astfel produsă prin acţiunea inculpatului”, a precizat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Braşov, Adrian Aldea.

Citeste si: 3 vase de WC suspendate pentru o baie moderna

Citeste si: Peste 300.000 de ţigări de contrabandă, ascunse într-o maşină condusă de un tânăr de 19 ani

Milionarul care și-a ucis bunica a șocat polițiștii! Cine mai era în casa în care a comis crima

În mod cu totul surprinzător, totul s-ar fi întâmplat sub ochii îngroziţi ai mamei şi surorii lui Cămârzan. De altfel, sora bărbatului a fost cea care a sunat imediat la 112 şi a anunţat crima.

Potrivit unor surse, Milionarul care și-a ucis bunica a șocat polițiștii prin alte acte pe care le-ar fi făcut la fata locului! Persoane de la fața locului susțin că, initial, Cămârzan ar fi încercat să omoare pe altcineva din casă. ”A vrut să își ştranguleze mama, dar i-a fost milă de ea când a văzut-o plângând. Probabil, în acele clipe, o fi realizat, pentru puțin timp este adevărat, că face lucrurile greșite. Cine știe…”, au povestit oamenii din preajmă. În acest moment însă, fostul afacerist este arestat preventiv pentru 30 de zile și nimic nu este stabilit clar în acest caz. ”Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare", au arătat ieri şi procurorii, într-un comunicat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si