Alexis Robinault, un influencer de beauty și skin care de pe Instagram în vârstă de 26 de ani, cu peste 30.000 de urmăritori, a fost găsită moartă săptămâna trecută pe un drum interstatal din Houston, a spus poliția.

Cadavrul lui Alexis a fost găsit sâmbătă dimineață într-un tufiș de pe marginea unui drum

Corpul lui Robinault a fost găsit sâmbătă dimineață pe o porțiune de drum din nord-vestul orașului Houston.

Institutul de Științe Criminalistice al Județului Harris a identificat corpul ei, care nu a avut răni vizibile, a declarat poliția din Houston într-un comunicat de presă. Autopsia ei este în așteptare, deci nu se cunoaște cauza morții sale, a spus poliția. Divizia de omucidere a departamentului investighează cazul ei.

Robinault, care a folosit numele „Alexis Sharkey” pe Instagram, a împărtășit urmăritorilor ei fotografii din călătoriile sale în jurul Texasului și nu numai. 

Mama lui Robinault nu mai vorbise de la Ziua Recunoștinței cu aceasta

Citeste si: Doliu imens în clanul Duduianu. Fostul liderul al clanului din București a încetat din viață

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: O nouă tragedie în cazul Caracal. A murit tatăl Luizei Melencu

Mama ei, Stacey, a declarat faptul că nu mai vorbise cu fiica ei de la Ziua Recunoștinței, cu câteva zile înainte ca trupul ei să fie găsit. Aceasta a spus că Robinault „a călătorit cât a putut” și a visat să vadă lumea, a spus mama ei.

În ciuda modestei sale linii online, Robinault nu a fost niciodată mai puțin decât sinele ei cel mai adevărat.

„Pentru integritatea ei, era atât de evident că ceea ce avea acolo era cine era și în ce credea”, a mai declarat Stacey Robinault.

„Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi… Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, iubire”, a scris mama lui Alexis pe rețelele de socializare.

Sursa: CNN


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si