Close sidebar
Close sidebar

Șocant: O influenceriță a fost găsită moartă pe marginea unui drum

Este vorba despre influencerul de pe Instagram Alexis Sharkey care a fost găsită moartă lângă o autostradă din Houston la două zile de la dispariție.

Andreea Bolocan,

Șocant: O influenceriță a fost găsită moartă pe marginea unui drum [Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alexis Robinault, un influencer de beauty și skin care de pe Instagram în vârstă de 26 de ani, cu peste 30.000 de urmăritori, a fost găsită moartă săptămâna trecută pe un drum interstatal din Houston, a spus poliția.

Cadavrul lui Alexis a fost găsit sâmbătă dimineață într-un tufiș de pe marginea unui drum

Corpul lui Robinault a fost găsit sâmbătă dimineață pe o porțiune de drum din nord-vestul orașului Houston. Institutul de Științe Criminalistice al Județului Harris a identificat corpul ei, care nu a avut răni vizibile, a declarat poliția din Houston într-un comunicat de presă. Autopsia ei este în așteptare, deci nu se cunoaște cauza morții sale, a spus poliția.

Divizia de omucidere a departamentului investighează cazul ei.

Robinault, care a folosit numele „Alexis Sharkey” pe Instagram, a împărtășit urmăritorilor ei fotografii din călătoriile sale în jurul Texasului și nu numai. 

Mama lui Robinault nu mai vorbise de la Ziua Recunoștinței cu aceasta

Citeste si: Doliu imens în clanul Duduianu. Fostul liderul al clanului din București a încetat din viață

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: O nouă tragedie în cazul Caracal. A murit tatăl Luizei Melencu

Mama ei, Stacey, a declarat faptul că nu mai vorbise cu fiica ei de la Ziua Recunoștinței, cu câteva zile înainte ca trupul ei să fie găsit. Aceasta a spus că Robinault „a călătorit cât a putut” și a visat să vadă lumea, a spus mama ei. În ciuda modestei sale linii online, Robinault nu a fost niciodată mai puțin decât sinele ei cel mai adevărat.

„Pentru integritatea ei, era atât de evident că ceea ce avea acolo era cine era și în ce credea”, a mai declarat Stacey Robinault.

„Cu inimile frânte, Mike și cu mine vrem să vă anunțăm că a fost găsit corpul lui Lexi… Vă rog, dați-ne timp să trecem peste această pierdere incredibilă pentru familia noastră și pentru această lume! Ne va fi dor de tine, iubire”, a scris mama lui Alexis pe rețelele de socializare.

Sursa: CNN

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI