Întâmplarea șocantă s-a produs în Florida, Statele Unite. Mama celor doi copii le-a spus autorităților că a lipsit aproximativ 10 minute de acasă. Ieșise să verifice căsuța poștală și să cumpere câte ceva de mâncare pentru cei mici. Potrivit CNN, femeia a avut parte de o scenă teribilă când s-a întors acasă: fiul ei avea un cuțit în mână și o ataca pe surioara mai mică.

Citeste si: Călin Popescu Tăriceanu, la Parchetul General, într-un dosar în care este suspectat de abuz în serviciu

Femeia a alertat imediat autoritățile, însă nu înainte de a-l opri pe băiatul de 9 ani.

Citeste si: Alexandru Cumpănașu, revoltat de decizia judecătorilor: „O fetiță de 10 ANI violată normal, oral și anal de 2 bărbați!”

Cel mic ar fi recurs la un asemenea gest deoarece își dorea să iasă afară din casă și nu putea, pentru că trebuia să aibă grijă de sora mai mică.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalist român în China: Cele două noi spitale din Wuhan vor fi gata peste câteva zile

Judecătorii au cerut o expertiză psihiatrică în cazul băiatului, care a mai declarat că ideea de a-și omorî surioara i-a venit în minte cu două zile înainte de incident.

VEZI ȘI: La 80 ani, Iris s-a îndrăgostit de un bărbat de 35 de ani! „Mă simt ca și cum aș fi virgină din nou”

Fetița de cinci ani a fost transportată de urgență la spital și se află în stare critică.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si