Close sidebar
Close sidebar

Șocant: Un bărbat a încercat să își seducă fiica vitregă cu mesaje și votcă

Un român stabilit în Italia a încercat să își seducă propria fiică în vârstă de doar 14 ani. Află cum a acționat acesta.

Andreea Bolocan,

O adolescentă a fost abuzată de tatăl vitreg [Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Bărbatul din Verona, Italia, în vârstă de 28 de ani a încercat să o ademenească pe fiica lui vitregă în vârsta de 14 ani. Acesta i-a declarat dragostea pe care i-o poartă prin mesajele trimise pe WhatsApp, însă nu este o dragoste părintească, ci una obsesivă.

Tatăl fetei era beat și agresiv

Tatăl vitreg al fetei de 14 ani era beat și încerca să o abuzeze în lipsa mamei acesteia. Inițial individul s-a apropiat de ea, i-a dat votcă să bea, pe care fata a scuipat-o imediat, după care a îndemnat-o să fumeze. În scurt timp, bărbatul a devenit și mai agresiv. A luat-o pe copilă în brațe și a încercat să o ducă în pat.

Fata, însă, s-a opus vehement și a reușit să se baricadeze în camera ei.

Citeste si: VIDEO- Scandal în Ștefăneștii de Jos. Primarul ar fi profitat de o copilă

”Ajutați-mă, tatăl meu vitreg tocmai a încercat să mă abuzeze!". A fost strigătul de disperare al unei copile de 14 ani, care a sunat la poliție în lacrimi după ce individul, de origine română, s-a năpustit asupra ei.

Carabinieri s-au deplasat imediat la fața locului și au găsit-o pe fată tulburată, mama ei fiind vizibil supărată iar partenerul de viață beat și agresiv.

Potrivit Corriere del Veneto, incidentul a avut loc în cursul zilei de duminică. Lucidă și conștientă de ceea ce s-a întâmplat, fata le-a povestit agenților cum bărbatul i-a făcut avansuri sexuale, profitând de lipsa temporară a mamei.

Fata a fost abuzată prin mesaje

Citeste si: Primarul acuzat că a lăsat o minoră însărcinată a fost arestat. Cine este, de fapt, acesta

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Văzând că fata s-a izolat în cameră, bărbatul a încercat să o convingă să iasă din cameră și să se vadă cu el printr-un schimb de mesaje pe WhatsApp.

Un tată vitreg a încercat să își seducă fiica de 14 ani [Sursa foto: PixaBay]

"Pot să te văd. Vin la tine, vrei? Vrei să înveți mai târziu... apoi să ștergi mesajele?".

Însă nu s-a rezumat doar la asta, ci a început să o asalteze verbal: "Te vreau mai mult decât o fiică, va rămâne secretul nostru... Când vrei sunt aici pentru tine, doar pentru tine... Te-am adus în cameră pentru că te iubesc... te plac... pot măcar să te sărut?". Conform sursei citate, bărbatul a început să îi trimită inimioare pe internet. "Te plac foarte mult, asta e problema, ok, va rămâne secretul nostru", i-a spus el. "Sunt o fată de 14 ani și sunt fiica ta, realizezi asta?", i-a răspuns fata, încercând să tragă de timp.

Când și-a dat seama că bărbatul nu va înceta din a-i trimite mesaje, copila în vârstă de 14 ani a sunat la poliție, dându-le agenților și capturi de ecran cu mesajele primite. Tot în acele clipe, fata a reușit să îi povestească și mamei ce s-a întâmplat.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Procuratura din Verona a propus imediat un ordin de protecție, pe care judecătorii l-au aprobat. Bărbatul nu mai are voie să o contacteze pe minoră sau să meargă în locurile frecventate de aceasta, inclusiv în casa ei sau la școală, cât timp polițiștii continuă cercetările.

Luat la întrebări de către polițiști, bărbatul a prezentat o altă versiune a poveștii și a insistat că fata a fost cea care i-a făcut avansuri. Astfel, anchetatorii vor afla care este varianta corectă și care dintre cei doi mint.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI