Un tânăr din Baia Mare și-a omorât mama în vârstă de 59 de ani cu o tigaie. Bărbatul a fost și cel care a anunțat tragedia la 112, spunându-le autorităților că mama sa nu mai respira.

Bărbatul suferea de afecțiuni psihice

„În urma deplasării la fața locului, un echipaj de ambulanță a constatat decesul unei femei de 59 de ani din Baia Mare.

În continuare, polițiștii efectuează cercetări, sub coordonarea procurorului de caz, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului și a cauzei decesului sub aspectul comiterii infracțiunii de omor”, a anunțat vineri IPJ Maramureș.

Citește și: O femeie va petrece ani buni în spatele gratiilor după ce a furat de la o organizație caritabilă. A cheltuit toți banii pe haine și vacanțe de lux

Tânărul și mama sa locuiau împreună într-o garsonieră dintr-un bloc din Baia Mare. Victima era divorţată, iar fiul ei suferea de afecțiuni psihice.

Citește și: Premierul Ungariei, Viktor Orban: Al treilea război mondial e aproape

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși era cunoscut cu probleme, acesta avea permis de conducere.

A lovit-o în cap cu o tigaie

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul ar fi lovit-o pe mama sa cu o tigaie în cap, iar lovitura i-a fost fatală femeii de 59 de ani. 

Citește și: Amenzi uriașe date de către ANPC. Au fost descoperite produse expirate și multă mizerie

Medicul bărbatului i-ar fi redus acestuia doza de tratament pentru afecțiunile psihice de care suferea. De altfel, în fața autorităților bărbatul a recunoscut că nu și-a mai luat tratamentul medical. 

Anchetatorii încearcă acum să afle cum s-a întâmplat totul și ce l-a împins pe tânărul de 28 de ani își ucidă mama.

Citește și: Ministerul Educației a stabilit structura pentru anul școlar 2023-2024. Vacanța de primăvară va include și Paștele

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si