Incidentul a avut loc luni, 16 ianuarie, în jurul orei 14.00, când poliţiştii Secţiei 24 din București au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la o locuinţă, din Sectorul 5, are loc un caz de violenţă domestică.

Și-a înjunghiat soția și a dat foc la casă

O tânără în vârstă de 27 de ani, a fost înjunghiată în gât de soțul ei. După ce a comis fapta, bărbatul a sunat-o pe mama tinerei, printr-un apel video, pentru a-i arăta trupul plin de sânge al victimei.

Bărbatul ar fi continuat apoi să dea foc locuinței.

Citește și: O femeie din Capitală a sunat la 112 și a spus că soțul ei le-a ucis fiica, după care a incendiat casa

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

Citește și: Un jandarm a fost găsit fără viață, într-o baltă de sânge, în Constanța

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Femeia a fost găsită în viață de pompierii veniți la fața locului să stingă focul. Aceasta a fost preluată de o ambulanță și dusă la spital, însă, starea sa de sănătate ar fi critică.

La fața locului se afla și copilul cuplului

„În timpul intervenției, în imobil a izbucnit un incendiu, iar polițiștii prezenți au pătruns în locuință, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă.

Aceasta a fost transportată de urgență, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Citește și: Un jandarm a fost găsit fără viață, într-o baltă de sânge, în Constanța

De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol. Bărbatul se află în custodia polițiștilor și a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

De asemenea, la fața locului a fost identificat și copilul celor doi, în vârstă de 7 ani, care nu prezenta leziuni.

Citește și: Un neamț este revoltat din cauza mizeriei din orașul său și dă vina pe vecinii români: „Este destul!”

Bărbatul a fost condus de autorități la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si