Un bebeluș de doar 6 luni din Olt s-a stins din viață în noapte de 9 spre 10 ianuarie, la doar câteva ore după ce fusese externat din spital.

Bebelușul a murit acasă, după ce fusese internat în spital timp de o săptămână.

Citește și: Un băiat de 15 ani a vrut să se sinucidă cu mașina furată de la părinți

Cum a început coșmarul

Mama bebelușului a povestit că, inițial, ea a mers cu copilul la Spitalul Orășenesc Bals, înainte de Crăciun. De acolo l-au externat rapid, respectiv a doua zi de Crăciun, cu diagnosticul de bronșiolită acută. După ce a observat că starea micuțului ei nu este una mai bună, femeia a decis să meargă cu bebelușul și la spitalul din Slatina.

Când mi l-au dat de la Balș, mi-au dat un sirop, i l-am cumpărat, dar nu era bine. Avea o hârâială în piept. M-am dus la farmacie să mă ajute cu altceva și doamna de acolo m-a sfătuit să mă duc înapoi la spital cu copilul. La Balș sau la Slatina. M-am dus la Slatina pentru că m-am gândit că e spital mai mare, au mai multe și mi-l fac bine”, a mărturisit femeia.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Durere fără margini! O profesoară din Oradea s-a stins subit la doar 37 de ani: „Nu îmi pot imagina ora de italiană fără dumneavoastră”

Medicii de la Slatina i-au pus un alt diagnostic bebelușului.

După diagnosticul pus bebelușului la Balș, cadrele medicale de la Slatina l-au găsit cu alte probleme, cu pneumonie, motiv pentru care l-au internat o săptămână.

Citește și: Femeie de 69 de ani din Iași, ucisă de combinația gripă sezonieră şi COVID

Continuarea firului tragediei

La o săptămână distanță, mama și copilul au fost externați și au mers acasă. Din păcate, pe seară, bebelușul a început să fie agitat, iar noaptea s-a stins din viață. De dimineață părinții au observat că micuțul lor nu mai mișcă, motiv pentru care au chemat ajutoare.

La fața locului au sosit cadrele medicale, care au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața copilului, însă din nefericire, nu s-a mai putut face nimic pentru acesta, fiindu-i astfel declarat decesul.

Citește și: Un bebeluș de 6 luni a murit în brațele părinților, la câteva ore după ce a ieșit din spital! Mama micuțului face dezvăluiri cutremurătoare: „Am văzut cum i-a ieșit din guriță și nas o substanță gălbuie”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

„Luni, pe 9 Ianuarie, când m-au externat de la Slatina, mi-au zis că e bine copilul. Mi-au dat o rețetă, dar nu am mai apucat să o iau. Noaptea s-a stins lângă noi, în pat. Când l-am strâns în brațe, disperată, am văzut cum i-a ieșit din guriță și nas o substanță gălbuie, parcă era puroi, nu știu” a mai spus femeia.

Citește și: VIDEO |Imagini sfâșietoare de la înmormântarea lui David, copilul de 11 ani ucis pe trecerea de pietoni, la Călugăreni

„La data de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 05:40, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, în vârstă de 30 de ani, din comuna Oboga, cu privire la faptul că fiul său se află în stare de inconştienţă la domiciliu.   La fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Bobicești, care, din primele verificări, a stabilit faptul că un minor, în vârstă de 6 luni, ar fi decedat la domiciliul său din comuna Oboga, județul Olt.  În urma examinării sumare a trupului minorului, s-a constatat faptul că acesta nu prezenta urme vizibile de violență pe suprafața corpului.(...) În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”  ,   au precizat reprezentanții IPJ Olt. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si