Incident șocant într-o comună din Giurgiu. Preotul își satisfăcea plăcerile, chiar în apropierea unui liceu. Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu câteva ore. Martorii au povestit cele întâmplate în mașină, sub privirile oripilate ale câtorva eleve.

Citește și: Tatăl care și-a exploatat copii prin muncă timp de 16 ani a fost trimis în judecată

Un apel la 112 i-ar fi trimis de urgență pe polițiștii de la IPJ Giurgiu la fața locului, unde l-au identificat pe individ.

În acest moment, bărbatul se află la audieri la sediul poliției Municipiului Giurgiu.

Citește și: Un șofer român de TIR și-a abuzat colegul de cabină sub amenințarea unei arme

Episcopia Giurgiului a dat un punct de vedere

„Vă aducem la cunoştinţă că, urmare a Notei telefonice întocmite de Pr. Cons. DUMITRACHE Eduard, în urma conversației cu reprezentanții I.P.J. Giurgiu, Episcopia Giurgiului a luat act, cu regret, de faptul că în acest moment se află în faza de audieri la Inspectoratul Județean de Poliție, Pr. CONSTANTIN Mirel de la Parohia Oinacu care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri ”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Chiriarhul a dispus suspendarea preotului până la finalizarea anchetei desfășurate de către organismele abilitate.

Citește și: Și-a violat soția cu care era în proces de divorț. Chinurile prin care a trecut femeia

Un șofer român de TIR și-a abuzat colegul de cabină sub amenințarea unei arme

Un șofer de TIR român a fost condamnat în Franța după ce a abuzat sexual pe colegul său de cabină.

Acesta a fost amenințat cu o armă.

Presa franceză a scris că violul s-a petrecut pe data de 28 ianuarie 2020, atunci când un român și-a agresat colegul de cabină sub amenințare.

Citește și: Un bărbat din Iași a fost arestat după ce a sărutat și mângâiat o adolescentă, în plină stradă. Individul are 72 de ani

Cei doi au oprit într-un refugiu al Autostrăzii A8, în sudul Franței, şi acolo, șoferul român l-a violat pe colegul său de muncă și l-a amenințat cu arma.

Citește și:  Detalii de ultimă oră în cazul româncei care susține că un politician italian a agresat-o sexual: „Trebuie să spun adevărul“

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si