Close sidebar
Close sidebar

Șocant: Un român arestat pentru viol în Italia spune că nu își amintește fapta, pentru că a băut 20 de litri de vin

Un român în vârstă de 40 de ani a fost arestat în Italia, la Cuneo, după ce ar fi violat o femeie într-un parc din oraș. Totuși, bărbatul este nedumerit și nu recunoaște fapte, pe motiv că nu își mai amintește, deoarece, spune el, a băut înainte 20 de litri de vin.

Laura Macovei,

Șocant: Un român arestat pentru viol în Italia spune că nu își amintește fapta, pentru că a băut 20 de litri de vin

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Nu-mi amintesc nimic din acea după-amiază. Eram foarte beat, pentru că băusem mult: vreo douăzeci de litri de vin în ultimele două zile ”, a spus românul la audieri, potrivit La Stampa.

Bărbatul ar fi violat o femeie într-un parc din oraș

Evenimentul nefericit s-a petrecut în jurul orei 18:00, când femeia ieșise în parc să-și plimbe câinele. Bărbatul, care era pe bicicletă, a început să-i vorbească, după care a târât-o la marginea pistei de biciclete, unde a agresat-o sexual. Victima a încercat să se elibereze și a strigat după ajutor, însă în zona respectivă nu mai erau alți oameni.

Citeste si: VIDEO| Reacție surprinzătoare după condamnarea "monstrului din Caracal", Gheorghe Dincă, la 30 de ani de închisoare

După agresiune, bărbatul s-a făcut nevăzut, dar femeia a mers ulterior să alerteze autoritățile. A fost dusă mai apoi la spital pentru îngrijiri medicale, iar ulterior, autoritățile l-au identificat pe român, pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Acesta spune că nu-și mai amintește ce a făcut, pentru că băuse foarte mult. Polițiștii au găsit în locuința bărbatului zeci de sticle goale de vin, însă chiar și așa, medicii spun că acesta nu avea cum să consume o cantitate atât de mare și apoi să fie capabil de fapta comisă.

Citeste si: O adolescentă din India a fost agresată sexual și incendiată

Mai mult decât atât, românul nu este la prima abatere de la lege.Acesta a mai avut recent probleme cu poliția, după o altercație cu un funcționar public și după ce a amenințat că aruncă în aer locuința fostei soții, de care s-a despărțit de curând.

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI