Close sidebar
Close sidebar

SOCANT! Unde l-a trimis politista criminala pe sotul ei inainte de a-si ucide mama si copilul!

Adela Lapadat, o politista din Gorj, a ingrozit intreaga Romanie dupa ce a comis o crima oribila.

Cornelia Ionescu,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Clipe teribile, ieri, la Balesti, judetul Gorj! O politista s-ar fi sinucis, dupa ce, cu doar cateva minute inainte, isi impuscase mortal mama si fiul de numai sase luni! Pistolul apartinea sotului, si el om al legii de foarte multi ani, in localitatea Matasari.

Din ultimele informatii, se pare ca Adela Lepadat ar fi suferit de o depresie postnatala si toti pasii crimei i-ar fi premeditat!

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

 

 

Politista criminala si-a premeditat fapta?! Ce i-a spus sotului! "O nenorocire"

Surse judiciare sustin ca, daca ar fi sa ne luam dupa fapte, este clar ca bebelusul a fost impuscat cu intentie, la fel si mama politistei. Focurile trase au fost in capul copilului si in burta bunicii acestuia, in plus, politista a oprit un glont si pentru ea, decisa sa isi puna capat zilelor.

Mai mult, surse judiciare sustin va Adela si-ar fi trimis si barbatul la cumparaturi inainte de oribila crima! Totul pentru a-si urma planul! “O nenorocire mai mare nu exista! Femeia suferea de depresie, e clar”, au spus persoane de la fata locului!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI