Close sidebar
Close sidebar

Șocant: Urs ținut captiv în casă de către un român. Poliția a găsit 40 de kilograme de carne de urs

Un pui de urs în vârstă de patru luni a fost găsit în locuința unui bărbat din Maramureș. Poliția a descoperit că bărbatul avea în casă 40 de kilograme de carne de urs și capcane speciale.

Andreea Bolocan,

Pui de urs ținut captiv într-o magazie [Sursa foto: Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Joi, pe data de 10 iunie 2021, trupele speciale ale Poliției din Maramureș au intervenit, alături de Serviciul Arme, pentru a elibera un pui de urs în vârstă de 4 luni care era ținut în captivitate într-o magazie de către un bărbat din Borșa, județul Maramureș.

Bărbatul avea în casă 40 de kg de carne de urs și capcane

Totodată, polițiștii au găsit în locuința lui peste 40 de kilograme de carne, ce pare a fi de vânat, cel mai probabil urs, după cum a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureș. Polițiștii au mai găsit o capcană cu lanț și o ancoră metalică. Bunurile au fost confiscate, iar animalul a ajuns la reprezentanții Gărzii de Mediu.

Capcane pentru urși [Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: VIDEO- Animale slabe și chinuite șochează la Grădina Zoologică din Brăila

"Astăzi, 10 iunie, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Maramureș, în baza mandatelor emise de Judecătoria Vișeu de Sus, au efectuat trei percheziții domiciliare, la locuința și dependințele unui bărbat, de 59 de ani, din Borșa.

În urma verificărilor, au fost ridicate peste 40 de kg. de carne, ce par a fi de vânat, un exemplar de interes cinegetic din specia urs, femelă, cu vârsta de aproximativ 4 luni, o capcană tip „gură de lup”, prevăzută cu lanț și ancoră metalică, precum și alte bunuri", transmit oamenii legii prin intermediul unui comunicat de presă. 

Ursul a fost predat reprezentaților Gărzii de Mediu

Puiul de urs a fost examinat de către un medic veterinar și a fost predat reprezentaților Gărzii Naționale de Mediu- Comisariatul Județean Maramureș.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

40 de kilograme de carne de urs au fost descoperite [Sursa foto: Poliția Română]

Citeste si: Un alt caz șochează România. Cadavrul unui urs a fost descoperit în curtea unei cabane

"În continuare, se efectuează cercetări față de bărbatul de 59 de ani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, sub aspectul comiterii infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, respectiv deținerea în captivitate fără drept a unor specii de interes cinegetic.

Ursul ținut captiv [Sursa foto: Poliția Română]

Pe parcursul perchezițiilor, polițiștii S.A.E.S.P. au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Maramureș, polițiștilor din cadrul Grupei Canine și Poliției Borșa, precum și al comisarilor Gărzii Naționale de Mediu- Comisariatul Județean Maramureș", se mai arată în comunicatul Poliției Române. 

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI