Close sidebar
Close sidebar

Socrii de coşmar. Şi-au îngropat nora de vie pentru a-i lua copiii. Caz dramatic

Marcia, femeia pe care bunicii au omorât-o să-i ia copiii, tocmai îi anunţase pe aceştia că voia să divorţeze şi să se mute departe de fostul soţ şi de ei.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Caz halucinant în Brazilia, acolo unde doi bătrâni şi-au ucis nora pentru a păstra custodia nepoţilor.

Marcia Martins, mama unui băiat de patru ani şi a unei fetiţe de două luni, a mers în casa pe care socrii ei o închiriaseră cu 12 zile în urma incidentului în Rio Pequeno. „Au dus-o în ultima cameră, au bătut-o, iar apoi au îngropat-o de vie”, a dezvăluit sergentul Mario Sergio Oliveira Pinto. Pe 5 noiembrie, poliţia a efectuat săpături în casa celor doi bătrâni şi au descoperit cadavrul Marciei, scriu cei de la Abc.es.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Conform apropiaţilor, cei doi bătrâni erau obsedaţi de nepoţi şi doar ei voiau să se ocupe de creşterea lor. „Au vrut să-i crească pe copii ca şi cum ar fi fost ai lor”, au spus anchetatorii.

Marcia, femeia pe care bunicii au omorât-o să-i ia copiii, tocmai îi anunţase pe aceştia că voia să divorţeze şi să se mute departe de fostul soţ şi de ei.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI