În contextul în care soacra lui Cătălin Cherecheș a fost prinsă în flagrant, în timp ce încerca să dea mită unei judecătoare, aceasta și socrul primarului din Baia Mare au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Soacra lui Cătălin Cherecheș încerca să dea o sumă de 50.000 de euro mamei judecătoarei care urma să pronunţe sentinţa definitivă într-un dosar de corupţie, pe data de 24 noiembrie la Curtea de Apel Cluj.

Mai mult decât atât, soacra acestuia ar fi avut o discuție cu mama judecătoarei, pe care o cunoștea, și i-ar fi promis o sumă de bani pentru a obține o condamnare mai blândă în cazul ginerelui său.

Motivul pentru care Cătălin Cherecheș este acuzat

Cătălin Cherecheș, primarul din Baia Mare, a fost trimis în judecată de DNA în anul 2016. Este vorba de un dosar în care este acuzat de luare de mită.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Soacra lui Cherecheș, reținută de procurorii DNA. Femeia a fost prinsă când dădea mită în valoare de 50.000 de euro

Ulterior a fost condamnat în luna februarie a anului 2022 de Tribunalul Cluj, la cinci ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată și interzicerea pe o durată de patru ani a dreptului de a candida, de a fi ales și de a ocupa o funcție publică.

Care este reacția lui Cătălin Cherecheș la aflarea veștii?

Cătălin Cherecheș a declarat că nu știe despre infracțiunea soacrei.

Mai mult decât atât, primarul din Baia Mare a mărturisit că dorește ca măsurile legale necesare să fie aplicate, dacă se dovedește că infracțiunea comisă de soacră este adevărată.

Citește și: Cătălin Cherecheș, prima reacție după ce soacra a fost reținută pentru mită. Primarul din Baia Mare își avertizează soția că va divorța dacă i-a ascuns lucruri

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Să mă documentez, că habar nu am despre ce e vorba. Haideți, lăsați-mă zece minute. Dar de unde să știu eu… că dacă știam… habar n-am despre ce e vorba, mi se pare o prostie. Dacă a făcut așa ceva, oricum n-a făcut-o în numele meu, să i se aplice prevederile legale. Cât de drastice. Că lucrurile astea mi se par niște cretinătăți. De unde să știu eu cine și ce putea? Mi se pare că un om normal nu poate să facă.

Lăsați-mă să vorbesc cu nevastă-mea. Cu soacra n-am vorbit de când m-am însurat. Stă în alt oraș, nu în Baia Mare. De unde să știu că o cunoaște (n.r. pe mama judecătoarei). Pe de altă parte, nu e exclus să fie vreo manevră din asta, chiar intenționată, chiar și de soacră.

Nu știu, eu nu cred decât în mama și în Dumnezeu”, a spus Cătălin Cherecheș la Antena 3.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si