Nicolae Banicioiu este casatorit cu Mihaela, o tanara frumoasa din Scornicesti, orasul care l-a dat Romaniei pe „primul fiu al tarii”. Mai mult, in prezent, orasul Scornicesti este condus de tatal Mihaelei si socru al PSD-istului, Ion Prioteasa. Nici nu e de mirare ca familia Banicioiu detine un teren de 40.000 mp in localitatea respectiva.

Ion Prioteasa, socrul lui Nicolae Banicioiu
Ion Prioteasa, socrul lui Nicolae Banicioiu

Socrul lui Banicioiu a reusit performanta sa tradeze partidul care l-a propulsat pe ginerele sau in functia de ministru si sa candideze la Primarie din partea PNL.

El a castigat detasat alegerile, in conditiile in care isi declarase public sentimentele fata de fostul dictator.
Mihaela, sotia fostului Ministru, e nascuta la Scornicesti
Mihaela, sotia fostului Ministru, e nascuta la Scornicesti

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

„Este o zi in care scornicestenii isi amintesc de domnul Ceausescu, fiul satului, si ne mandrim cu asta, chiar daca au existat si unii care... Pentru ca, totusi, dupa mine, Ceausescu a fost un conducator in spiritul protectiei sociale, al locurilor de munca, al dezvoltarii tarii noastre, asa cum s-a putut avand in vedere oranduirea de atunci. Odata cu demiterea lui, Scornicestiul a apus, a ajuns un orasel fara locuri de munca, a devenit un oras mai agro-industrial si comercial”, a povestit socrul lui Banicioiu intr-un interviu acordat unei publicatii centrale, cu cateva luni in urma.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si