Accidentul a avut loc pe o șosea din Deva, în apropierea pieței. Marorii susțin că înainte de a pierde controlul asupra volanului mașinii, șoferul avea viteză foarte mare.

Echipajele de salvatori ajunse la locul accidentului l-au resuscitat pe șofer ore în șir, însă din nefericire nu au mai putut face nimic pentru acesta. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cauzele în care a fost produs accidentul.

Niciun pieton nu a fost lovit în urma evenimentului. 

Citeste si: Accident între patru autovehicule în Focșani. Unul dintre șoferi era sub influența alcoolului

Un bărbat din Vaslui a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost lovit de un autobuz

Un bărbat a ajuns în stare gravă la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Vaslui după ce a fost lovit de un autobuz de transport public din municipiu. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui au spus că bărbatul a fost găsit în stare de inconștiență de către echipajul de Terapie Intensivă Mobilă care a fost solicitat să intervină la locul accidentului.

Citeste si: Un bărbat de 39 de ani a murit după ce autoturismul pe care îl conducea a lovit un stâlp

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Conducătorul autobuzului, un bărbat de 54 de ani din municipiul Vaslui, a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. Victima în vârstă de 45 de ani a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Se efectuează cercetări pentru stabilirea circumstanţelor în care s-a produs accidentul, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, Mihaela Manoliu, pentru  Agerpres

Citeste si: Tânăr decedat într-o fântână. A fost deschis un dosar penal

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si