Tragicul accident  din Ialomița a șocat pe toată lumea. Tragedia s-a petrecut în urmă cu două zile, atunci când au murit patru oameni. Șoferul care a provocat acest eveniment rutier era pasionat de viteză. Oamenii legii i-au aplicat mai multe amenzi în acest sens, iar permisul i-a fost suspendat de patru ori.

Citește si: Un microbuz şi un autoturism s-au ciocnit, pe DN 1A. A fost activat Planul roşu

Bărbatul era spaima șoselelor. Poliția conturează deja un profil de criminal pe șosea. El deținea permis auto de patru ani, dar avea probleme mari cu viteza.

Zeci de amenzi aplicate șoferului terorist

Vinovatul are 49 de ani. Deși avea permis de conducere de doar patru ani, în fiecare an l-a avut suspendat. Șoferul a fost sancționat de zeci de ori de către polițiștii de pe șosea pentru viteza excesivă cu care rula, potrivit ministrului Afacerilor Interne, Lucian Bode.

Citește si: VIDEO- Restricții de viteză pentru trenuri, din cauza caniculei. CFR estimează întârzieri

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„M-am uitat dimineaţă şi am văzut respectivul conducător auto care a produs accidentul, permisul l-a obținut, cred, în 2018. I-a fost reținut în fiecare an: 2018, 2019, 2020. A fost sancționat de zeci de ori pentru nerespectarea regimului de viteză. Ei, pentru astfel de oameni, care, iată, produc adevărate tragedii, a omorât patru oameni prin nerespectarea regimului de viteză şi intrarea în depășire a unei alte mașini şi s-a întâmplat tragedia care s-a întâmplat.

Pentru astfel de oameni sancțiunile sunt încă prea moi, deci prea blânde”, a spus Lucian Bode.

În accidentul din Ialomița au fost implicate trei mașini: una de Buzău, una de Ialomița și una de Dâmbovița. Șoferul de 49 de ani din Dâmbovița a intrat pe contrasens din motive momentan neștiute și s-a izbit de autoturismul de Ialomița care mergea regulamentar. Cele două autoturisme au fost proiectate în mașina de Buzău.

Citește si: Doi adulți și doi minori au ajuns la spital în urma unui accident rutier

Patru oameni au murit. Erau toți din Buzău. Ei veneau de la muncă în ziua respectivă. Bărbații făceau naveta la imobilele civile, fiind lucrători în construcții, iar în ziua tragediei se întorceau de la serviciu din București.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Toți cei patru erau căsătoriți. Victimele aveau familii și munceau pentru a-i putea întreține pe cei dragi. Acum, părinții, soțiile și copiii vor fi nevoiți să-i conducă pe ultimul drum pe cei patru muncitori.

Citește si: A murit Ionuț, băiatul de 10 ani care cerșea la un Peco, ca să-și ajute mama și frații. Copilul a fost lovit de o mașină: "Ascundea o dramă, dar el zâmbea mereu"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
doctorulzilei.ro
Apneea în somn Apneea în somn
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si