Un bărbat de 57 de ani care a accidentat mortal un pieton din Bucureşti a fost arestat la domiciliu. La momentul producerii accidentului, şoferul avea o alcoolemie de 0,57mg/l în aerul expirat şi nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de dat cu spatele.

Citește și: Grav accident rutier: două femei au murit, iar trei bărbați au fost răniți

„La data de 27 februarie a.c.,

polițiști din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Brigada Rutieră au reţinut un bărbat, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe”, a transmis, marţi, Brigada Rutieră a Capitalei.

Citește și: Agentul care a ucis-o pe Raisa cere ca dosarul să fie trimis la parchet. Acesta consideră că expertiza este una greșită

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că, duminică, în jurul orei 11.50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe şos. Pantelimon.

Ce au anunțat autoritățile

„Conducătorul unui autovehicul care se deplasa pe această arteră, ajuns în dreptul imobilului cu nr.

260, a surprins şi accidentat un bărbat angajat în traversare. După producerea accidentului rutier, poliţiştii au procedat la testarea cu aparatul alcooltest a celui în cauză, rezultând faptul că acesta se afla sub influenţa alcoolului”, a precizat Poliţia.

Surse judiciare au menţionat că bărbatul, de 57 de ani, avea o alcoolemie 0,57mg/l in aerul expirat. El nu s-a asigurat la efectuarea manevrei de dat cu spatele.

Citește și: A intrat cu mașina într-o pompă de benzinărie. O șoferiță din Bistrița s-a ales cu fracturi și un dosar penal

În urma impactului, pietonul a suferit leziuni traumatice care au condus la decesul acestuia. Victima avea 69 de ani şi se angajase în traversarea neregulamentară a străzii.

„În baza probatorului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, bărbatul a fost reţinut, iar astăzi, în urma prezentării în faţa magistraţilor a fost dispusă măsura arestului la domiciliu”, a mai transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Citește și: Ce au făcut doi bărbați beți după ce au lovit mai multe mașini. Incidentul a avut loc în Capitală


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si