Polițiștii rutieri au depistat un bărbat de 45 de ani care a condus un autoturism pe DN 25, în localitatea Tudor Vladimirescu, cu o viteză de 135 km/h. Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice, iar polițiștii au deschis dosar penal pe numele acestuia.

Citeste si: Accident rutier în sectorul 4 din București. Două autoturisme sunt implicate

Polițiștii au aplicat mai multe sancțiuni în trafic.


În cursul acţiunii au fost aplicate 108 sancţiuni contravenţionale, în cuantum de 68.710 de lei, dintre care 42 au fost aplicate pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Citeste si: Un șofer a fost prins cu 281 de km/h pe autostrada A1

Un șofer a fost prins cu 281 de km/h pe autostrada A1

Viteză record pentru un șofer oprit pe A1. Acesta rula cu 281 de km/h, cea mai mare viteză oprită până acum pe autostradă.

„281 km/h, pe un sector de drum limitat la 100 km/h- cea mai mare viteză înregistrată de aparatul radar anul acesta”, anunță Poliția Română.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si:  Un bărbat a fost reținut pentru contrabandă, după ce polițiștii au găsit sute de mii de țigări netimbrate în locuința sa

Șoferul a rămas fără permis pentru 120 de zile și a primit o  amendă de 2.900 de lei.
„Mulțumim colegilor care acționează pe Autostrada A1, care îi opresc pe cei ce ne pun în pericol pe toți”,  adaugă

polițiștii pe pagina de Facebook a instituţiei.

Citeste si:  Un șofer beat și fără permis a provocat un accident, apoi mașina i-a fost incendiată

Un șofer beat și fără permis a provocat un accident, apoi mașina i-a fost incendiată

Un bărbat a fost reținut de polițiștii din Suceava după ce ar fi condus un autoturism sub influența băuturilor alcoolice și fără permis.

Bărbatul, în vârstă de 37 de ani, este din Vatra Dornei. Acesta s-ar fi aflat la volanul unei autoutilitare și ar fi acroșat un autoturism.
După ce a produs accidentul, acesta a intrat în conflict cu șoferul aflat în cealaltă mașină.

Citeste si:   Accident mortal în Neamț. O femeie a murit şi un bărbat a fost rănit după ce au fost loviţi de o autoutilitară condusă de un cetăţean ucrainean

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si