Un bărbat în vârstă de 62 de ani a condus beat și a accidentat o femeie pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei.

El a fost plasat sub control judiciar. După producerea accidentului, șoferul a fugit și a fost găsit ulterior de polițiști.

Citește și: Declarațiile tânărului care a lovit cei șase copii pe trecerea de pietoni. Elevii veneau de la serbare

Șoferul a fugit de la locul accidentului

Polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București- Brigada Rutieră, au reținut în cursul zilei de vineri, un bărbat în vârstă de 62 de ani. El este cercetat pentru vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„În fapt, la data de 22 decembrie 2022, în jurul orei 22:30, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe o arteră din sectorul 3. În urma investigaţiilor, s-a stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 62 de ani ar fi condus un autovehicul pe Str.

Baba Novac din direcţia Str. Bucovina către Str. Câmpia Libertăţii, unde ar fi surprins şi accidentat o persoană de sex femeiesc, care s-ar fi angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, pe sensul de deplasare al autovehiculului. După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului şi-ar fi continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie sau a procurorului”, a anunţat Brigada Rutieră.

Citește și: Tânărul de 19 ani care a lovit, pe trecerea de pietoni, şase copii a fost arestat

Femeia accidentată a fost transportată la spital

Femeia a fost rănită, fiind transportată la spital.

Șoferul a fost identificat. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 62 de ani. El a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul indicat a fost de 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În baza probatoriului administrat, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3, bărbatul a fost reţinut, ulterior Judecatoria Sectorului 3, dispunând măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. 

Citește și: Un șofer beat a intrat cu mașina într-o stație PECO


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si