În coliziune a fost implicat o singură mașină, care circula dinspre localitatea Moeciu de Sus spre localitatea Moeciu de Jos, și care a intrat într-un gard de beton, transmit reprezentanții Poliţiei Braşov.

În urma accidentului, şoferul rănit în vârstă de 19 ani, originar din localitatea Fundata, a fost transportat de urgență la spital.

Citește și: Haos la granițele României! Zeci de camioane așteaptă să intre și să iasă din țară

"Din cauză stării sale medicale, acesta nu a putut fi testat din punct de vedere al prezenței în organism a alcoolului sau a substanțelor psihoactive", au mai precizat oamenii legii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cercetările în acest caz sunt continuate de polițiștii rutieri urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul care putea deveni cu ușurință o adevărată tragedie.

Accident rutier în Ploiești. O mamă și fiică au fost lovite din plin pe trecerea de pietoni

Sâmbătă seara, o femeie și fiica sa de 6 ani au fost lovite de un autoturism. Acestea au fost accidentate în timp ce traversau una dintre cele mai circulate străzi din Ploiești.

Potrivit martorilor, șoferul de 24 de ani nu a acordat prioritate pe trecerea de pietoni.

Accidentul s-a produs sâmbătă seara, pe Şoseaua Nordului din Ploieşti. Potrivit autorităților, femeia în vârstă de 40 de ani și fata sa, în vârstă de 6 ani, au fost accidentate în timp ce traversau strada. La volan se afla un șofer de 24 de ani. Polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest, însă rezultatul a arătat că acesta nu a consumat alcool.

Citește și: FOTO: Accident dramatic în Satu Mare! Doi tineri au fost la un pas de moarte după ce s-au răsturnat cu mașina

Potrivit martorilor, cele două se aflau pe trecerea de pietoni, însă șoferul a intrat pe linia de tramvai cu viteză, lovindu-le.

În ceea ce privește starea femeii, aceasta se află în stare gravă. Starea fetiței este stabilă în prezent. Ambele au fost transportate de urgență la spital.

Citește și: Poliția a suspectat un bărbat că a supus mai mulți câini unor operații ilegale, în vederea modificării aspectului fizic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si