Un șofer s-a trezit cu 12 migranți în TIR, în momentul în care s-a oprit să se odihnească într-o parcare. Pentru că nu a reușit să-i convingă pe cetățeni să plece, bărbatul a cerut ajutor la 112.

Spre norocul bărbatului, polițiștii de frontieră aveau acțiune de depistare a migranților ilegali, așa au ajuns rapid la bărbatul care ceruse ajutor.

Citeste si: 27 de migranți au fost găsiți în zona localității Sf. Gheorghe

„În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, Afganistan și Pakistan, majoritatea având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil. După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumați pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi. Totodată, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au verificat persoanele fără documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun”, transmit polițiștii de frontieră din Timiș.

Un grup de 27 de migranți au fost găsiți la Sf. Gheorghe

Un grup de 27 de cetățeni din Somalia, Irak, Sudan, Siria și Afganistan, dar și cele două persoane care le-au fost călăuze, au fost găsiți într-o barcă turcească în zona localității Sf. Gheorghe. Cele două călăuze le-au facilitat deplasarea din Turcia până în România.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Frontiera de la Siret, asaltată de un volum uriaș de marfă din Ucraina

Ofițerii Poliției de frontieră din cadrul Sistemului Integrat de Supraveghere la Marea Neagra – SCOMAR au identificat, luni 16 mai 2022, în apele navigabile internaționale o ambarcațiune suspectă, care se deplasa spre țărmul României.

Citeste si: Scenariu de groază: Cadavrele a 44 de civili, găsite printre dărâmăturile unei clădiri bombardate de ruși în martie

În acest fel, oamenii legi de la Poliția de frontieră au interceptat un grup 27 de cetățeni străini, proveniți din Somalia, Irak, Sudan, Siria și Afganistan, precum și cele două care le-au fost călăuze.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si