Bărbatul nu a vrut să coboare așa că polițiștii au fost nevoiți să-și folosească forța pentru a-l imobiliza pe șoferul recalcitrant.

Un șofer de TIR care conducea băut a fost oprit de poliţiştii din Bacău

Șoferul de origine ucraineană transporta 30 de tone de combustibil.

Citește și: Bătaie cu pumnii și picioarele în Vrancea. Un bărbat și o femeie au avut nevoie de îngrijiri medicale

”Până în acest moment s-a încercat şi de vorbă bună, nu a funcţionat! Probabil era influenţat de alcoolul pe care îl avea la «bord»… 1,34 mg/l alcool în aerul expirat. V-am spus că avea şi o încărcătură de 30 de tone de combustibil? Mulţumim poliţiştilor din Bacău pentru o treabă bine făcută şi evitarea unui dezastru de proporţii!”, au scris reprezentanţii Poliţiei Române.

Accident cumplit în Ungaria: O persoană găsită carbonizată sub o mașină 

Potrivit presei ungare, 39 de persoane au fost transportate la spitale din Győr, Tatabánya, Székesfehérvár şi Budapesta. Sâmbătă seara, cercetările la locul accidentului erau încă în desfăşurare. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: O adolescentă din Dâmbovița a fost accidentată de un autoturism condus de un băiat de 14 ani

Accidentul s-a produs sâmbătă în jurul orei 14:25. În total, total cinci camioane şi 37 de autoturisme s-au ciocnit pe tronsonul kilometrului 26 al autostrăzii M1, pe sensul de ieşire din Budapesta.

O persoană găsită decedată

Potrivit datelor preliminare, în urma accidentului 19 vehicule au ars, 36 de persoane au fost rănite, dintre care o persoană a suferit leziuni care îi pun viaţa în pericol, iar 13 persoane

au suferit răni grave.

Citește și: Un curier pe bicicletă a fost reținut după ce a lovit o fetiță de doi ani

Din păcate, în urma informațiilor transmise de autoritățile din Ungaria, trupul neînsufleţit al unei persoane a fost găsit sub resturile unei maşini care a ars complet în urma accidentului.

Potrivit informaţiilor făcute publice de Poliţia din Ungaria, în timpul îndepărtării autovehiculelor avariate în accidentul de pe M1, a fost găsit trupul neînsufleţit al unei persoane.

Români implicați în accident

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe (MAE) anunţa că, potrivit informaţiilor obţinute în urma accidentului produs în Ungaria, au fost implicaţi şi trei cetăţeni români, dintre care unul grav rănit.

Citește și: Accident rutier de ultim moment. Traficul este blocat pe DN2

Poliţia a închis autostrada M1 în ambele sensuri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si