Miercuri, poliția  a informat faptul că un bărbat dintr-o localitate din Bacău este cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni.

Motivul pentru care este cercetat pentru comiterea a trei infracțiuni

Acesta a fost depistat de către oamenii legii în timp ce conducea sub influența alcoolului și cu permisul anulat, un ATV neînmatriculat, potrivit Știrileprotv.ro.

Citește și: Polițiștii amenință cu greva generală. Angajații din MAI cer salarii cu 30% mai mari

Șofer din Bacău, băut și cu permisul anulat, prins de polițiști în timp ce conducea un ATV neînmatriculat

Șofer din Bacău, băut și cu permisul anulat, prins de polițiști în timp ce conducea un ATV neînmatriculat

[Sursa foto: istock]

„Poliţiştii au stabilit că vehiculul era condus de un localnic, de 41 ani, care avea dreptul de a conduce anulat, iar ATV-ul figura ca fiind neînmatriculat/neînregistrat. Totodată, s-a procedat la testarea bărbatului cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital, unde i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, subcomisarul Cătălina Păduraru.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul având permisul de conducere anulat. 

Un tânăr de 17 ani, beat și fără permis a produs un accident îngrozitor la Snagov

Un accident cumplit s-a produs într-o pădure din Snagov, sâmbătă, 6 aprilie! Un adolescent în vârstă de 17 ani ar fi intrat cu mașina într-un pom, în comuna Gruiu, informează Antena 3 CNN.

Descoperirea șocantă făcută de polițiști

Polițiștii rutieri din Stațiunea Snagov s-au deplasat la fața locului, aceștia constatând cele întâmplate.

În total, șoferul, dar și alți 4 tineri au fost transportați de urgență la spital.

Citește și: O femeie ar fi fost lovită intenționat cu mașina, de un tânăr. Ce au descoperit autoritățile?

Un tânăr de 17 ani, beat și fără permis a produs un accident îngrozitor la Snagov

Un tânăr de 17 ani, beat și fără permis a produs un accident îngrozitor la Snagov

[Sursa foto: Istock]

În urma verificărilor, polițiștii au constatat că tânărul, care ar fi condus autoturismul, nu deținea permis de conducere. De asemenea, când a fost testat pentru alcool, rezultatul a indicat o valoare de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, acesta a fost testat și cu aparatul drugtest. Aici au rezultat indicii cu privire la prezența în organism a unei substanțe psihoactive, potrivit sursei menționate mai sus.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si