Potrivit politistilor, duminica, in jurul orei 8.00, in municipiul Mangalia, un echipaj al Politiei din localitate i-a facut semn sa opreasca soferului unui autoturism BMW. Soferul insa nu a oprit, continuandu-si drumul in viteza.
 
La intrarea in Eforie Nord, politistii au realizat un baraj format din doua autospeciale si o motocicleta, insa soferul nu a oprit nici de aceasta data. Barbatul a fortat barajul, avariind usor una dintre autospeciale.
 
In zona podului de la Agigea, a fost montat un alt baraj, iar soferul a fost oprit dupa ce un politist a tras un foc de avertisment in plan vertical.
 
Soferul, in varsta de 40 de ani, din Bucuresti, a fost dus la sediul Politiei Mangalia pentru a fi testat si audiat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile care se impun. 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si