Close sidebar
Close sidebar

Sofer din Bucuresti care a refuzat sa opreasca in Mangalia, prins dupa montarea a doua baraje si tragerea unui foc de arma

Un sofer de 40 de ani din Bucuresti care a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor, in Mangalia, a fost prins dupa ce au fost montate doua baraje pe drumul spre Constanta, el fortandu-l pe primul si fiind oprit in zona podului de la Agigea, dupa ce un agent a tras un foc de avertisment in plan vertical.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor, duminica, in jurul orei 8.00, in municipiul Mangalia, un echipaj al Politiei din localitate i-a facut semn sa opreasca soferului unui autoturism BMW. Soferul insa nu a oprit, continuandu-si drumul in viteza.
 
La intrarea in Eforie Nord, politistii au realizat un baraj format din doua autospeciale si o motocicleta, insa soferul nu a oprit nici de aceasta data. Barbatul a fortat barajul, avariind usor una dintre autospeciale.
 
In zona podului de la Agigea, a fost montat un alt baraj, iar soferul a fost oprit dupa ce un politist a tras un foc de avertisment in plan vertical.
 
Soferul, in varsta de 40 de ani, din Bucuresti, a fost dus la sediul Politiei Mangalia pentru a fi testat si audiat, urmand ca la finalizarea cercetarilor sa fie luate masurile care se impun. 

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI