Close sidebar
Close sidebar

Sofer din Franta, amendat de catre politisti dupa ce a intrat cu masina pe plaja din Vama Veche

Un sofer din Franta a fost amendat de catre politistii constanteni cu suma de 10.000 de lei, dupa ce a intrat cu masina pe plaja din Vama Veche, autoturismul ramanand blocat pe malul marii, fiind ulterior scos de acolo cu ajutorul unei wolle.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit politistilor, sambata dimineata, un barbat in varsta de 42 de ani, din Franta, domiciliat in Bucuresti, a intrat cu masina pe plaja din Vama Veche, el fiind sanctionat cu suma de 10.000 de lei.

Autoturismul a ramas blocat chiar pe malul marii, iar turistii care au trecut prin zona s-au fotografiat cu masina respectiva. In cele din urma, autoturismul a fost scos din apa cu ajutorul unei wolle.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Sanctiunea a fost acordata pentru incalcarea OUG 19/2006, care prevede ca reprezinta contraventie circulatia sau stationarea autovehiculelor pe plaja, cu exceptia celor care asigura interventii operative si a utilajelor de intretinere a plajelor.

In cazul in care soferul francez va achita amenda in 48 de ore, atunci cuantumul acesteia va fi de 5.000 de lei.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI