Incidentul a avut loc duminică dimineaţă, în jurul orei 02:30.

Ce a transmis Poliția Capitalei

„Poliţişti din cadrul Secţiei 24, aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, au observat un autoturism care a încercat să-i evite. Au efectuat semnal regulamentar de oprire, folosind  semnalele acustice şi luminoase pentru a  opri conducătorul auto. Deoarece şoferul nu s-a conformat şi a accelerat, au plecat  în urmărirea acestuia,  simultan solicitând, prin staţie, sprijin echipajelor  aflate în teren.

În  timpul urmăririi autovehiculului în cauză, un poliţist din cadrul Secţiei 19, a utilizat armamentul din dotare, după somaţiile legale, trăgând mai multe focuri de avertisment şi ulterior asupra pneurilor, reuşind astfel blocarea autoturismului în judeţul Ilfov”, transmite Poliţia Capitalei. 

Citeste si: Un microbuz cu 12 persoane, printre care și un minor, răsturnat pe DN 14, Sibiu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Poliţiştii l-au testat pe şofer cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv. Acesta a fost condus la Institutul Naţional de Medicină Legală, unde au fost prelevate probe biologice. În plus, verificările făcute în baza de date au arătat că şoferul autoturismului are suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

În mașină se mai aflau și alte trei persoane

În autoturism, alături de şofer se mai aflau se mai aflau alţi trei tineri. Toţi cei patru, care au vârste cuprinse între 21 şi 26 de ani, au fost preluaţi de către poliţişti din cadrul Secţiei 24, fiind conduşi la audieri. 

Citeste si: Polițiștii din Dorohoi, uimiți după ce au oprit un bărbat de 91 de ani care se afla la volan

„Cercetările sunt continuate de Secţia 24 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui autovehicul fără a deţine permis de conducere”, precizează poliţiştii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si