Șoferul unui camion surprins  în imagini în timp ce fura o cameră de supraveghere dintr-o parcare din Arad şi-a recunoscut vina. DRDP Timișoara, care a mediatizat cazul, a anunțat că bărbatul a contactat drumarii şi a anunțat că va suporta paguba. Instituția a depus, însă, o plângere penală, fiind deschis dosar pentru furt şi distrugere.

Ce au transmis autoritățile în acest caz

„Mediatizarea națională a cazului în care un şofer al unui autotren a sustras o cameră de supraveghere dintr-o parcare de pe DN 7, județul Arad, a fost de bun augur şi cu final mai degrabă neașteptat.

Persoana filmată în noaptea de 15/16 aprilie în timp ce demonta camera şi-a recunoscut vina, contactând atât SDN Arad, cât şi DRDP Timișoara”, a transmis, marţi, DRDP Timișoara.

Citește și: Patru persoane sunt acuzate de tâlhărie și furt după ce au intrat într-o casă din Oravița

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sursa citată a precizat că şoferul a motivat că a fost o greșeală, crezând că este o cameră nefuncțională, şi a menţionat că va suporta paguba.

Citește și: A băut alături de o străină care l-a lăsat mai sărac cu 950 de euro

„Apreciem gestul șoferului, dar SDN Arad a făcut, în paralel, plângere penală prin care a sesizat săvârșirea infracțiunilor de distrugere şi furt calificat, constituindu-se parte civilă pentru recuperarea integrală a prejudiciului”, a

mai transmis instituția.

Citește și: Un preot din Cluj a fost jefuit în timpul slujbei de Înviere

În 21 aprilie, DRDP Timişoara anunţa, pe pagina de Facebook, că o cameră montată într-o parcare de pe DN 7, între Pecica şi Nădlac, pentru a surprinde persoanele care aruncă deşeuri a fost furată.

„SDN Arad a transmis imaginile de mai jos, needitate, către Poliţie pentru identificarea persoanei şi recuperarea prejudiciului”, anunţa instituția.

Citește și: Ce au pățit trei minori care au fost prinși la volan în Buzău. Unul dintre ei furase mașina de serviciu a tatălui său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si